Annonce
Mariager Avis

Vinterferiehygge på bibliotekerne

På krea-bordet vil der være sorte halvmasker, som med en "tryllepen" bliver til de flotteste masker med sjove mønstre i neonfarver. Pr-foto
På Mariager Bibliotek er der mulighed for at klippe-klistre og kreere fine ting i vinterferien.
Annonce

Mariagerfjord: Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og hos Mariagerfjord Bibliotekerne er der hyggelige og kreative aktiviteter på plakaten. Hos alle fire afdelinger er der nemlig i uge 7 gode muligheder for at klippe-klistre og kreere fine ting.

Det er blandt andet muligt at lave muleposer, man kan dekorere med tekst, en fin tegning eller et flot mønster. Som del af bibliotekernes vinterferie-krea bliver der også sat materialer frem, så man både kan blive klar til valentinsdag den 14. februar og fastelavn den 23. februar.

Biblioteket hjælper nemlig på vej ved at have kort og materialer klar på krea-bordet, så du nemt kan dekorere dit eget flotte Valentinkort.

Mariagerfjord Bibliotekerne hjælper også med udklædningen til fastelavn med sorte halvmasker på krea-bordet, som med en "tryllepen" bliver til de flotteste masker med sjove mønstre i neonfarver.

Tilbuddet om vinterferie-krea gælder på Hobro Biblioteket, Arden Bibliotek, Hadsund Bibliotek og Mariager Bibliotek i den betjente åbningstid.

Der er en mulepose, et kort og en maske per deltager - så længe lageret rækker.

For familiens mindste er der i vinterferien teater, nemlig forestillingen "Musen, der ikke ville spises". Forestillingerne besøger biblioteket i Hobro torsdag 6. februar klokken 15.30-16, og Hadsund fredag 7. februar klokken 15 -15.30. Billetterne til forestillingen koster 25 kroner og kan bestilles via www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket. Både børn og voksne skal købe billet til stykket.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tre generationer bag Svanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce