Annonce
Mariager Avis

Vognporten klar med årets sommerudstilling

Michala Seerup udstiller farvestrålende og og glade malerier i sommerudstillingen i Galleri Vognporten i Mariager. Foto: Galleri Vognporten
Ni kunstnere udstiller i Galleri Vognporten hen over sommeren.
Annonce

Mariager: Galleri Vognporten, der ligger i forbindelse med Mariager Museum, har nu åbnet den anden af sommerhalvårets tre udstillinger. "Sommer" er den fælles overskrift for udstillingen, der omfatter værker af ni kunstnere.

Galleriet har ikke besøgstal som f. eks. et supermarked, og smittetrykket er aftagende.

- Men vi opfordrer alligevel vores gæster til at tage alle forholdsregler over for coronavirus. Lad os bruge vores sunde fornuft, holde god afstand og passe på hinanden. Selvfølgelig har vi også håndsprit til alle vore besøgende, lyder det fra galleriet.

Annonce

Kunstnerne

På udstillingen medvirker Anders Peter Schildt, Laurbjerg, der især maler efter egne fotografier. Birgitte Læssøe Arboe, Åbybro, viser farverige og figurative malerier, der ofte indeholder et strejf af humor.

Dorte Traasdahl Møller, Bønnerup, arbejder under temaet klima og alt levendes indbyrdes afhængighed globalt på denne jord og i universet, mens Else Folmer, Herning, overvejende maler landskaber, inspireret af Norden, samt abstrakte farverige landskaber.


Lad os bruge vores sunde fornuft, holde god afstand og passe på hinanden.

Galleri Vognporten


Janni Nyby, Aalborg, beskriver sig selv som abstrakt-ekspressionistisk og henter sin inspiration i naturens fantastiske farver.

Jonna Stenvad, Herning, bevæger sig på den muntre side af skalaen, når det drejer sig om at udtrykke sig kreativt. Hun arbejder meget med farverne og formerne og kommer godt i dybden med maleriet.

Jørgen Thomsen er mester for dette maleri. Foto: Galleri Vognporten

Jørgen Thomsen, Holeby, spænder vidt i sine malerier, fra naturalistiske malerier af mennesker til abstrakte landskaber.

Michaela Seerup, Vejle, maler glædesfulde og farverige malerier.

Desuden udstiller Mette Kølbæk Christensen, Holstebro.

Udstillingen kan ses alle dage undtagen mandag kl. 12-16 frem til 8. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce