Annonce
Melfar Posten

Årets idrætsfrivillig har trænet samme hold i 21 år

Dorte Tordrup Nielsen og Jesper Boesen Thomsen modtog hæder af Middelfart Kommune som hhv. Årets Idrætsfrivillig og Årets Idrætsforening. Foto: Middelfart Kommune
Efter et par år med corona-udfordringer kunne Middelfart Kommune igen hylde sine idrætstalenter. Samtidig blev priserne som Årets Idrætsfrivillig og Årets Idrætsforening uddelt.

Nordvestfyn: Idrætsudøvere fra hele kommunen var for nyligt samlet i Lillebæltshallerne til den årlige hædring af idrætsfolk. Her blev idrættens ildsjæle fejret og årets mestre hyldet.

Årets idrætsfrivillig blev hyldet for en særdeles ihærdig indsats. I hele 21 år hun været instruktør for holdet ”Kun for Mænd” i KIF Middelfart Gymnastik. Det er Dorte Tordrup Nielsen, der gennem mere end to årtier har instrueret sit hold i yoga, step, elastiktræning og mange andre forskellige ting. Den indsats blev hun hyldet for med prisen som Årets Idrætsfrivillig.

Vinderen blev indstillet af deltagerne på holdet ”Kun for Mænd”, som består af 25-30 mænd i alderen 40-80 år. I indstillingen fremhæver holdet, at Dorte Tordrup Nielsen forstår at inkludere alle på holdet i træningen, og hun altid får deltagerne til at yde mere – med et smil på læben.

Annonce

Fokus på fastholdelse

Årets Idrætsforening blev Middelfart Håndboldklub, der med Jesper Boesen Thomsen i spidsen har oprettet Projekt Next Gen, der skal gøre det attraktivt at være frivillig og træner i klubben.

Over en årrække har klubben skabt et unikt fællesskab, hvor der bliver prioriteret at sende de unge på en uges træner/lederkursus i sommerferien og afholde sociale arrangementer, som binder de unge til foreningen.

Projektet har været afgørende for, at Middelfart Håndbold har mange unge trænere til børneholdene. Ved at uddanne mange unge, og ikke kun de mest oplagte trænerspirer, er foreningen også med til at uddanne dem, som senere ville kunne finde interesse i bestyrelsesarbejde.

Begge vindere fik ud over en buket blomster en gavecheck på 2.500 kroner.

Annonce

Mestre blev hyldet

Den traditionelle hædring af idrætsfolk er sat i stævne af byrådet i Middelfart Kommune, og traditionen tro blev de idrætsfolk i kommunen, som har opnået en medalje ved fynske, nationale eller internationale mesterskaber, fejret.

Mesterskaberne er opnået i sportsgrene lige fra skydning over hundetræning til orienteringsløb og skak. I alt var cirka 80 personer mødt frem og 10 foreninger var repræsenteret. Undervejs var der musiske indslag fra Musikskolen og gymnastikopvisning ved Fjelsted Harndrup Gymnastikforening, der i år har 40 års jubilæum.

Det er lidt færre end normalt, og det skyldes, at der grundet coronaepidemien ikke har været afholdt så mange idrætsstævner i det seneste år som normalt.

Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Annonce
Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Melfar Posten

Livfuld pause i Udby Kirke

Melfar Posten

Vestfyns Kunstguide 2022 -2023 er lige på trapperne

Annonce