Annonce
Melfar Posten

5.a på Lillebæltskolen rykker videre: - Vi har interviewet 17 personer i dag

5.a fra Lillebæltskolen holdt deres eget redaktionsmøde på Fyens Stiftstidende i Middelfart, hvor de ud fra deres egen research idéudviklede løsninger om klimaet i Middelfart. Foto: Daniel Kofoed
En tur i gaderne for at interviewe, et besøg på Middelfart Kommune og et redaktionsmøde på Fyens Stiftstidende var programmet for 5.a fra Lillebæltskolen i uge 39.
Annonce

Middelfart: - Vi har interviewet 17 personer i dag om klimaet, og de havde mange gode råd, sagde en elev og fortalte blandt andet, at en mand havde foreslået, at cyklen skulle bruges mere end bilen.

I denne uge blev nysgerrige elever fra 5.a på Lillebæltskolen sluppet løs i Middelfart for at blive klogere på klimaet. Det skete som en del af Fyens Stiftstidendes udviklingsprojekt "Ryk Middelfart".

Efter et besøg hos Middelfart Kommune, hvor eleverne hørte om kommunens tanker om klimaets fremtid, gik turen mod redaktionen i Middelfart. Her idéudviklede eleverne ud fra deres research, og der blev tænkt kreativt i det lille lokale på redaktionen. Tankerne skal til sidst udvikle sig til nogle konstruktive artikler om klimaet.

5.a fra Lillebæltskolen sidder ikke stille - de rykker videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce