Annonce
Melfar Posten

800 tilskuere så Den Røde Juvel

Orkestret bestod i år af 35 elever fra 12-19 år på strygere, saxofoner, fløjter, piccolofløjte, klarinet, trompet, komplet med rytmegruppe, fire keyboards og perkussion. Foto: Morten Andersen
Annonce

Middelfart: I dagene 21.- 23. november spillede Middelfart Musikskole musicalen "Den Røde Juvel" for cirka 800 gæster. Det var 55 af musikskolens mest erfarne elever, der tryllebandt publikum efter et koncentreret prøveforløb, der begyndte sidst i august måned.

Forestillingens skuespillere og dansere var mellem 13 og 16 år og er alle optaget efter en skuespiller- og sang-audition, der lå før sommerferien.

Forestillingen var en koldkrigshistorie, hvor London-agenten James Hunt skulle finde og afsløre det hemmelige russiske våben Den Røde Juvel for at kunne redde verden.

Forestillingen er skrevet af instruktør Jesper Nielsen, leder af musicaltalentskolen i Nyborg, med stor hjælp fra de unge medvirkende selv. Fem lærere fra musikskolen instruerede hver deres faggruppe og har desuden skrevet arrangementerne til det store orkester.

Cirka 800 mennesker overværede agent-musicalen Den Røde Juvel. Foto: Morten Andersen
Agenten James Hunt synger Wringing’s on the Wall på en bund af det store musicalorkester og forestillingens store lyd- og lysanlæg. Foto: Morten Andersen
Slutscenen var en natklub-scene til musikken af Secret Agent Man. Foto: Morten Andersen
55 medvirkende var med i Den Røde Juvel. Der var skuespillere, dansere, sangere og orkester. Foto: Morten Andersen
Forestillingen var komplet med sangere, dansere og skuespillere. Foto: Morten Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce