Annonce
Melfar Posten

Assens-direktør rykker til Middelfart: Fynske Bank finder ny leder i egne rækker

Søren Thomsen kommer fra en stilling som filialdirektør for Fynske Bank i Assens. Foto: Fynske Bank
Søren Thomsen fra Strib afløser på mandag middelfarteren Jette Rosenberg som filialdirektør.

Middelfart: Fynske Bank har fundet deres nye filialdirektør i Middelfart i egne rækker. Det bliver nemlig Søren Thomsen fra bankens Assens-afdeling, som på mandag afløser Jette Rosenberg. Hun sagde op for knap to måneder siden efter næsten 28 år i Fynske Bank, de sidste 16 som filialdirektør i Middelfart. Hun er 1. marts tiltrådt som ny direktør for Middelfart Sparekasses afdeling i Kolding.

Søren Thomsen, 51, er født og opvokset i Assens. Han er gift og har tre børn og har boet i Strib siden 1998. Han er uddannet i Jyske Bank i 1991 og var efter en længere periode som souschef filialdirektør for Jyske Bank i Middelfart i perioden 2008-2011.

Han har siden 2012 været filialdirektør i Fynske Bank i Assens.

- Jeg kender jo byen godt i forvejen, så det bliver lidt ligesom at vende hjem, og det glæder jeg mig til, siger Søren Thomsen.

Han skal primært arbejde med erhvervskunder i samarbejde med erhvervskundechef Mark Friis Jensen, mens privatkundechef Kasper Schmidt Rank skal tage sig af den anden del. Søren Thomsen glæder sig i den forbindelse til at blive en del af Middelfart Erhvervsråd.

Annonce

Afdeling skal vokse med ny direktør

- Middelfart er inde i en markant positiv udvikling med stor befolkningstilvækst og mange nye arbejdspladser. Derfor tiltræder jeg også stillingen med et klart mål om, at vi skal vokse som afdeling, siger Søren Thomsen til Fyens Stiftstidende.


Middelfart er inde i en markant positiv udvikling med stor befolkningstilvækst og mange nye arbejdspladser. Derfor tiltræder jeg også stillingen med et klart mål om, at vi skal vokse som afdeling.

Søren Thomsen, ny filialchef.


Han bliver chef for 10 kollegaer i Middelfart. Fynske Banks afdeling i Assens har 17 ansatte. Han ser det dog ikke som en degradering at skifte til en mindre afdeling.

- Tværtimod, så ser jeg frem til udfordringen med at udnytte det potentiale, der ligger i et centralt vækstområde som Middelfart, siger Søren Thomsen.

Han glæder sig samtidig over at være filialdirektør i en bank, hvor 45 øre af hver tjente krone går til Fonden For Fynske Bank, der donerer sit overskud til idræts-, kultur- og foreningslivet i sit markedsområde.

- Alene sidste år delte vi 15 millioner kroner ud på Fyn og i Trekantområdet, det er da en del, siger Søren Thomsen.

Filialdirektørstillingen i Assens erstattes af et team bestående af filialchef René Gram Jeppesen og erhvervskundechef Louise Andersen, der begge har været ansat i afdelingen i flere år.

Jette Rosenberg sagde i januar sit job op efter 15 år som filialdirektør i Fynske Bank i Middelfart. Foto: Fynske Bank
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

7. klasser laver rollespil

Melfar Posten

En kat på et æg, en stork og en blomsterbonde

Annonce