Annonce
Melfar Posten

Bekymrede borgere opdagede olie på vandet: Det er normalt, når det regner, forklarer Trekantbrand

I Gammel Havn holder blandt andet Lillebæltværftet til. Arkivfoto
Annonce

Middelfart: Nogle forbipasserende kontaktede søndag eftermiddag beredskabet, fordi det så ud, som om der lå en voldsom mængde olie i vandet ved Gammel Havn i Middelfart.

Indsatsleder ved Trekantbrand Per Møller Jensen, der rykkede ud til havnen kort efter, fortalte dog til avisen, at der kun var tale om et mindre filmlag. Det stammede formentlig fra noget motorolie på parkeringspladsen, der har det med at løbe ned i havnebassinet, når det regner.

- Når det så kommer ud på vandet, ser det ud af rigtig meget. Det er under en deciliter, som kan lave en hel film på overfladen, forklarede han.

Han var dog glad for, at borgerne alligevel ringede for at være sikre.

- Det, der er vigtigt her, er, at borgerne reagerer på det, og så skal vi nok køre ned at vurdere på det, sagde Per Møller Jensen, der sidenhen ville lade olien fordampe fra overfladen.

- Og om en times tid kører jeg ned og ser, om det stadig ser fornuftigt ud, lød det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Annonce