Annonce
Melfar Posten

Benzinpenge: 19.000 OK-kroner til Nørre Aaby IK

Kaj Johansen er som formand for Nørre Aaby IK glad for benzinpengene fra OK. Foto: Arkiv
Der er tanket så meget lokal benzin fra standeren ved Super Brugsen, at Nørre Aaby IK har modtaget 19.000 kroner i sponsorstøtte.
Annonce

Nørre Aaby: Der bliver lidt bedre råd til nye bolde, hjørneflag og hvad der ellers hører sig til i fodboldklub af Nørre Aaby IK's størrelse. Den 450 medlemmer store klub har netop modtaget 19.000 kroner i "benzinpenge" fra OK og Super Brugsen i Nørre Aaby.

"Vi er meget glade for aftalen med OK og SuperBrugsen, som er en vigtig medspiller i vores lokalområde, så der er altid mange, der er velvillige til at hjælpe, når vi skal stå ved tanken", fortæller formand Kaj Johansen.
"Vi bruger vores sponsorkroner på diverse rekvisitter til træningen og kampe, det kan være bolde, tøj, mål og så sørger vi for at vore trænere kan få støtte til uddannelse", siger han.

Annonce

Sparet op på benzinkort

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre-beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Nørre Aaby, der udbetaler pengene.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce