Annonce
Melfar Posten

Billetsalget er udskudt til november: Usikkert om Nytårskoncert kan afholdes trods corona

Julie Steincke, der har fået sin musikalske opdragelse i London, har tidligere optrådt ved Nytårskoncerten. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Middelfart: Fredag 25. september skulle billetsalget til Nytårskoncerten være begyndt. Som med så meget andet har usikkerheden om coronasituationen gjort, at billetsalget er udsat.

I begyndelsen af november holder styregruppen møde for at vurdere, om udviklingen er så positiv, at der er sandsynlighed for, at Nytårskoncerten kan gennemføres – uden tvivl med begrænset publikumsantal. Med de nuværende restriktioner må der være 500 i salen inklusiv musikere, solister og lydfolk.

Håbet er, at billedsalget kan begynde fredag 28. november.

Under alle omstændigheder bliver det en koncert, der adskiller sig fra de foregående 24 koncerter.

25-års jubilæet bliver markeret med en jubilæumssolist, der har sine rødder i Strib – Ulla Henningsen. Hun synger blandt andet nogle af de Liva Weel-sange, som hun også fremførte, da hun spillede hovedrollen i TV-serien om Liva Weel.

De øvrige solister er Jesper Lundgaard, Simone Egeris, Sandra Elsfort og Morten Sønderby.

Det er allerede besluttet, at det store Nytårskor ikke medvirker, da det ikke er muligt at opfylde de nuværende afstandskrav for korsangere.

Billetsalget bliver kun på nettet. Det sker for at forhindre, at man kommer til at stå for tæt på hinanden i en billetkø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce