Annonce
Melfar Posten

Blå Kors og Familienetværket deler overskudsmad ud til trængende familier i Middelfart i julen

PR-foto
Trængende familier i Middelfart kan få en hjælpende hånd til jul. Blå Kors og Familienetværket Middelfart deler nemlig overskudsmad fra Lidl ud til familier, som ikke har meget at gøre godt med i julen.
Annonce

Middelfart: Juletiden bugner med kød, brød og frugt - og ifølge Blå Kors er der en masse varer i overskud, når butikkerne holder lukket i juledagene. I Middelfart kan familier, som ikke har så meget at gøre godt med i julen, få en håndsrækning i form af gratis mad til juledagene. Familienetværket Middelfart vil sammen med Blå Kors nemlig uddele overskudsvarer til trængte familier.

Maden bliver doneret af dagligvarekæden Lidl.

Annonce

Juleoverskud til familier

De frivillige fra Familienetværket Middelfart, der drives af Blå Kors i partnerskab med Teglgårdskirken, pakker overskudsmaden fra Lidl i poser, som de uddeler i kirken den 24. december klokken 9 til udsatte og sårbare familier som en ekstra julegave.

- Det betyder faktisk rigtig meget. Nogle af familierne har ikke meget mad til juledagene. Med maden fra Lidl får de både helt basale ting som rugbrød, frugt og grøn, men også for eksempel juleslik til børnene. Det kan noget, som vi ellers ikke ville kunne, siger Birgit Tind, som er leder af Familienetværket Middelfart.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce