Annonce
Melfar Posten

Blomster-baby på vej: Mormor rykker ud og hjælper til i butikken

Der er brug for ekstra hænder i Bramsen Blomster og Rens, så derfor hopper mor Birte med ind i butikken og bliver fremover en fast del af personalet sammen med sine to døtre, Trine og Mette Bramsen. Privatfoto
Der er flere gode nyheder fra blomsterbutikken i Ejby. En familieudvidelse kræver et sæt ekstra hænder i butikken, og her springer den kommende mormor straks til.

Ejby: To bliver til tre på mere end én måde i Bramsen Blomster og Rens. Når det bliver efterår, er der nemlig familieforøgelse på vej hos blomster-søstrene i Ejby. Det betyder også, at der kommer en periode med brug for et sæt ekstra hænder, og dertil er mor, og snart mormor, Birte Bramsen klar til at rykke ud. Både i butikken og som nyslået mormor.

Så når Trine Bramsen går på barsel, rykker mor Birte ind i blomsterbutikken, der har haft raketfart på siden åbningen for halvandet år siden.

Det bliver på fuld tid og også når Trine Bramsen kommer tilbage fra barsel. Der er nemlig travlt i butikken, og især kan man i dette forår mærke, at coronarestriktionerne er fjernet, og at der igen er kommet gang i festerne og sovse- og rødvinspletterne på det fine festtøj.

Annonce

Men det er de færreste, der har den samme til både nabo, datter og chef.

Birte Bramsen

Birte Bramsen har i forvejen hjulpet sine døtre alt, hvad hun kunne, men den nye situation har betydet, at hun går planken ud. Hun har nemlig sagt sit job op i Dagli' Brugsen i Brenderup og har købet et hus lige ved siden af blomsterbutikken.

Så det bliver noget af en omvæltning, synes Birte Bramsen, der i første omgang har haft svært ved at sige farvel til kollegerne efter ni gode år i Dagli' Brugsen i Brenderup.

Omvendt er det faktisk også gennem brugsens kompetencefond, at både Trine, Mette og Birte Bramsen har fået taget et blomsterbinderkursus, som nu blandt andet gør dem i stand til at drive en blomsterforretning. Både Trine og Mette Bramsen har nemlig også en fortid som ansatte i den lokale brugs.

"Ikke helt tumpet"

Selv om afskeden i Brenderup var svær for den kommende mormor og blomsterbinder, så ved hun, at den kommende tid også bliver god.

- Det er jo spændende, og jeg glæder mig. Jeg har været med på sidelinjen, da de kæmpede med at få butikken op at køre. Jeg kommer til at savne brugsen rigtig meget, men selvfølgelig valgte jeg blomsterbutikken, men jeg har stadig enormt meget, jeg skal lære, siger Birte Bramsen tror på projektet:

- Jeg tænker heller ikke, at jeg er helt tumpet, så mon ikke det skal gå, siger hun og griner.

- Men det er de færreste, der har den samme til både nabo, datter og chef.

Birte Bramsen har sat huset i Gelsted til salg og går i gang med en totalrenovering af den kommende bolig i Ejby.

Også hos døtrene er der glæde.

- Vi er stolte af at kunne beskæftige tre mand. Det er bedre, end vi havde forventet. I starten skulle vi have nok til bare at beskæftige os to. Vores mor siger, at det slet ikke føles som om, hun går på arbejde, når hun er her. Så er det bare som at have mere tid med sine piger, siger Mette Bramsen.

Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Annonce
Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Melfar Posten

Livfuld pause i Udby Kirke

Melfar Posten

Vestfyns Kunstguide 2022 -2023 er lige på trapperne

Annonce