Annonce
Melfar Posten

Bridgewalking vandt Byens Bedste for anden gang: - Det er læsernes pris, så det betyder rigtig meget

I en regn af guldkonfetti kom Lone Skjoldaa, chef for Bridgewalking, ud af sin hoveddør og tog overrasket imod endnu en Byens Bedste-statuette i kategorien "Bedste Turistattraktion".  Foto: Ludvig Dittmann
Bridgewalking tog for anden gang prisen som "Bedste Turistattraktion" ved Byens Bedste i efteråret. Prisen er med til at skubbe til ambitionerne hos bro-holdet om at kunne gøre det endnu bedre for de omkring 50.000 gæster, der hvert år tager med en tur i højden.
Annonce

Middelfart: For tre måneder siden sad Melfar Postens hold af reportere og mediekonsulenter på lur bag en hæk ved et hus i Middelfart. Med hul igennem på en livesending via en mobiltelefon blev hele baduljen sendt ud til flere hundrede seere. Inde i huset sad Lone Skjoldaa, der er chef for Bridgewalking, sammen med sine ansatte og fulgte med.

- Vi sad og kiggede med, og da de nåede til kategorien "Bedste Turistattraktion", sagde én "De sidder ude bag din hæk". Så sprang jeg ud og åbnede døren, siger Lone Skjoldaa, der blev mødt af guldkonfetti og et veloplagt reporterhold med endnu en statuette i hænderne.

Det var nemlig anden gang, at Bridgewalking tog prisen som "Bedste Turistattraktion".

- Det havde vi ikke regnet med. Vi vandt den jo året før, så måske tænkte folk, at når vi nu havde vundet én gang, så skulle nogle andre vinde denne gang. Men jeg blev overrasket over, hvor glad jeg egentlig blev over at vinde igen. Det er læsernes pris, så det betyder rigtig meget, fordi folk har været inde at stemme på os, siger chefen for Bridgewalking, der stadig er umådeligt glad for den fine hæder, der endnu en gang dumpede ned i hatten hos turistattraktionen i højden.

Sammen med personalet bag Bridgewalking blev der holdt corona-sikker awardfest i Lone Skjoldaas hjem i Middelfart. Foto: Ludvig Dittmann
Annonce

Diplomer på væggen

Nu står der hele to statuetter på chef-kontoret i hovedkvarteret hos Bridgewalking.

- Jeg tror, jeg skal have lavet en kaminhylde til dem, siger hun og griner. Med hæderen og statuetterne fulgte også diplomer, og de hænger nu i modtagelsescentret hos Bridgewalking.

- Der er mange gæster, der kommer med en kommentar om, at de har læst, at vi har vundet Byens Bedste. Når de kommer ned fra broen igen, så peger de på diplomerne og siger: "Det kan vi godt skrive under på. Det er byens bedste", fortæller Lone Skjoldaa, der kan tilføje, at der hos Bridgewalking næsten kun er glade gæster, og at det giver en god energi at kunne give folk en god oplevelse.

Annonce

Alt udsolgt

Hæderen som Byens Bedste har kastet en masse god omtale af sig, men om det ligefrem har resulteret i flere bookinger, er svært at sige, mener Lone Skjoldaa, for i det her underlige år, hvor meget har været pålagt restriktioner, har også Bridgewalking måttet tage sine forholdsregler og har haft færre gæster med op på broen per hold.

Bag en hæk sad en mediekonsulent, en journalist og en fotograf og ventede på, at det blev deres tur til at komme igennem på livesendingen for at kunne overrække prisen for "Bedste Turistattraktion".  Foto: Ludvig Dittmann

Med prisen som Byens Bedste Turistattraktion 2019 kunne foråret have bragt endnu flere bookinger med sig.

- Da vi åbnede broen igen efter nedlukningen i foråret, havde vi det maksimale antal gæster på hver tur. Vi kunne simpelthen ikke klemme flere gæster op på broen, så vi har haft udsolgt hele sommeren, så det er svært at sige, om der var øget interesse, men de gæster, der kom, kommenterede, at vi havde vundet Byens Bedste 2019. Generelt kan man sige, at hvis der har været opmærksomhed på Bridgewalking, hvis "Familien fra Bryggen" har været oppe at gå der, så ser vi det på antal bookinger bagefter, så jeg tænker, at Byens Bedste har haft en effekt, men vi ser det ikke lige nu, fortæller Lone Skjoldaa.

Annonce

Bliver mere ambitiøse

Men antallet af bookinger er ikke alt, mener hun.

- Det betyder meget for os og vores stolthed. Vi er sindssygt stolte af vores arbejdsplads, og at vinde "Bedste Turistattraktion" hele to gange sætter en streg under den anerkendelse, at det vi gør, det er rigtigt, siger hun.

Selv om holdet bag brovandringen kan klappe sig på skuldrene over at have høstet så mange stemmer til det lokale awardshow, så har ingen af dem tænkt sig at hvile på laurbærrene.

Selv om det var anden gang, at Bridgewalking blev hædret i Byens Bedste Middelfart, var glæden ikke mindre af den grund. Måske snarere tværtimod. Foto: Ludvig Dittmann

- Vi bliver endnu mere ambitiøse af det her. Vi skal gøre det endnu bedre næste år. Vi gør os altid umage og leverer den bedste oplevelse til vores gæster. Vi kan altid gøre det bedre, og vi følger op på de erfaringer, vi får. Om vi kan gøre noget på en anden måde. Vi søger hele tiden inspiration til, hvordan vi kan gøre det bedre og nemmere for vores gæster, lige fra de tager beslutningen om at besøge os, til de booker en billet, til de møder guiden, og til de er nede fra broen igen, siger hun.

Annonce

Et loft på vindere

Ønsket om at kunne lave et hattrick til Byens Bedste Middelfart 2021 ligger da også og lurer hos Lone Skjoldaa.

- Vi kunne da godt tænke os at vinde igen næste år, men så synes jeg også, at man burde lave et loft over, hvor mange gange man kan vinde den pris. For vi har gode kolleger her i området, der gør det fantastisk, og som også kunne fortjene sådan en pris, siger hun og fortsætter:

-  Man kunne jo sige, at hvis man har vundet tre gange, så kan man ikke blive nomineret mere. For folkene bag de andre turistattraktioner kan jo tænke, at det kan være ligegyldigt for dem at være med, så længe der er Bridgewalking. Så er der ikke meget spænding ved det, fortæller Lone Skjoldaa.

Hun understreger samtidig, at Bridgewalking har 50.000 gæster om året, og at dette kan generere mange stemmer.

- Hvis vi har 50.000 gæster hver år, der kommer glade ned fra broen, og hvis bare et fåtal af dem stemmer, så får vi jo mange stemmer, siger hun.

Tilbage er der at få bygget en kaminhylde, så de to statuetter kan få lov at trone og tage sig så godt ud som muligt.

Statuetten til Byens Bedste Middelfart er, i de to år, prisuddelingen har fundet sted, lavet af keramiker Anitta Due. Dette er statuetten 2020, og denne står nu sammen med statuetten fra 2019 på Lone Skjoldaas kontor. Foto: Mia Harm Madsen

- De passer så godt sammen, de to priser. Jeg har dem på mit kontor, og de er en god "ice breaker". Folk spørger "Hvad har du stående der?". Jeg er rigtig glad for dem, understreger Lone Skjoldaa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce