Annonce
Melfar Posten

Byens Bedste Fredag viser en by med stærkt sammenhold

Dette foto er selvsagt et arkivbillede, men efterhånden kan handlende vende tilbage til Algade, og på fredag er der gjort lidt ekstra ud af det. Arkivfoto: Mia Harm Madsen
Når Byens bedste Fredag rulles ud på fredag, så er det i samlet trop, at byens butikker byder kunderne velkommen efter en lang nedlukning.

Middelfart: På fredag er det Byen Bedste Fredag. Og fredag er jo altid godt, men denne fredag er noget helt særligt. For efter flere måneders nedlukning er butikkerne igen åbne, og det vil man fejre i Middelfart Handelsstandsforening.

Derfor vil du på de næste 16 sider kunne drømme dig ind i byen og blive fristet af, hvad den har at byde på, nu hvor den er åben igen.

På fredag vil der være åbent til klokken 20. På denne måde er der gode muligheder for at shoppe forskudt af hinanden og lave større afstand til de andre handlende.

Byens Bedste Fredag er et tiltag, man i Middelfart Handelstandsforening eksperimenterer med hen over de næste tre måneder. I fællesskab vil medlemmerne signalere, at man står sammen i den lokale handel.

- Man vil i sær kunne se det i den anderledes annoncekampagne i Melfar Posten. I stedet for at butikkerne har hver deres annonce, som man ellers har gjort, så går vi sammen i et fællesskab og laver et magasin med inspiration. Konceptet skulle være afholdt i januar, men der var alt jo lukket, og siden da har Kvickly Middelfart sponsoreret 150.000 kroner, og derfor kan vi holde Byens bedste Fredag tre gange, fortæller Anders Baagland, der er citymanager i et samarbejde mellem Brobygning Middelfart, Middelfart Handel og Jysk Fynske Medier.

Derfor vil du de næste tre måneder kunne tage på en "aftenshoppetur".

- Næste gang bliver torsdag den 29. april. Der er Store Bededag om fredagen, så der holder vi det om torsdagen i stedet. Sidste gang bliver den 4. juni.  I denne omgang er vi kede af, at restauranterne ikke er med, da de ikke er åbnet endnu, men det vil vi gøre, når de må åbne, fortæller Anders Baagland, der forudser tapas-løsninger og lækre takeaway-menuer, som kunderne kan tage med hjem.

Annonce

Æggejagt i byen

Når Byens Bedste Fredag ruller igennem byen på fredag, så bliver det naturligvis i et påsketema.

- Børnene fra Børnehuset Nysgerrium har malet påskeæg, som hænges på Nytorv, Østergade og på Torvet. Pynten vil hænge der resten af påskeugen, og vi har også arrangeret en påskeæggejagt, fortæller Mette Engleson, der er eventkoordinator i Brobygning Middelfart.

Rundt omkring i byens butiksvinduer er der gemt påskeæg, og deltagerne kan vinde et påskeæg fra Kring Chokolade. Kuponen til at deltage finder du på side 11 i denne avis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce