Annonce
Melfar Posten

Byens nye skobutik har kun sko, du kan løbe i - også de højhælede

Como Shoes er åbnet i Middelfart. Indehaver Sanne Godskesen har glædet sig til at åbne i byen, hvor hun tror på, der er et godt kundegrundlag. Foto: Mia Harm Madsen
Middelfart har fået en ny skobutik, hvor sko-stilen er rå og afslappet. Og her er selv de mest højhælede sko så komfortable, at man kan løbe i dem, lover butiksejeren.
Annonce

Middelfart: Torsdag formiddag fik Middelfart en ny skobutik. Den har været længe undervejs, og derfor var det en glad Sanne Godskesen, der kunne åbne dørene til den nye butik. Det er den tredje i rækken af skobutikker, hun har haft.

Først åbnede hun Como Shoes i Assens, derefter flyttede den til Odense, og nu ligger den altså i Middelfart.

Annonce

Udvalgte sko

Butikken på Torvet 1 har tidligere huset blandt andet blomsterbutik og vinforhandler. Nu har skoene fået hyldepladsen, og det er kun udvalgte sko, der får lov at komme frem i lyset, fortæller Sanne Godskesen.

- Når jeg køber sko ind, så tænker jeg på, hvad jeg selv kan lide at se på. Jeg køber ikke noget, jeg ikke selv kan lide, for ellers kommer det ikke ind at stå på mine hylder, fortæller hun.

Desuden er der en anden ting, der er vigtig for Sanne Godskesen:

- Sko skal være komfortable og se smarte ud samtidig. Alle sko, der er indkøbt hertil, er blevet testet af én med brede fødder, og jeg har ikke nogen sko på hylderne, som man ikke kan løbe i. Heller ikke de højhælede, forsikrer hun.

Når skoene på hylderne er udvalgt af Sanne Godskesen, så er det også hendes egen stil, man vil kunne se på hylderne. Stilen beskriver hun som "afslappet og rå".

Annonce

Plads til herresko

Lige nu er der kun damesko på hylderne, og i den kommende tid vil mange flere få en plads på hylderne. Måske vil der endda også komme herresko.

- Jeg havde mere plads, end jeg havde regnet med, for jeg troede, at jeg skulle bruge det ene lokale til lager, så måske jeg også tager herresko ind. Det kommer an på efterspørgslen, siger Sanne Godskesen.

Como Shoes vil fremover have åbent torsdag, fredag og lørdag, da Sanne Godskesen bruger de andre dage i ugen på at drive sin webshop af samme navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce