Annonce
Melfar Posten

Café Stiften er tilbage: Kom tæt på Hindsgavl Slot med avisen

Hindsgavl Slot, både ude og inde, danner ramme om Café Stiften 4. august for 100 af Fyens Stiftstidendes læsere. Foto: Hindsgavl Slot
100 af Fyens Stiftstidendes læsere får ved Café Stiften 4. august lejlighed til at høre direktøren, gartneren og en forfatter fortælle om driften og den historiske placering af det kendte hotel- og konferencested.
Annonce

Middelfart: Hindsgavl Slot og Fyens Stiftstidende giver nu avisens abonnenter mulighed for at opleve en af kommunens mest spændende erhvervsvirksomheder på nærmeste hold ved et Café Stiften-arrangement på slottet 4. august.

Aftenen begynder klokken 19 i slotsladen, hvor Hindsgavl Slot er vært ved kage og lidt lækkert tilbehør.

Slottets administrerende direktør Uffe Høeg Johansen fortæller under kaffen om stedets særlige balancegang mellem historisk bevarelse og moderne hotel- og konferencedrift.

Historiker og forfatter Peter Storm beretter om slottets markante placering i danmarkshistorien, siden det blev opført første gang i 1200-tallet.

Efterfølgende inviteres gæsterne med på en rundtur på slottet og i de nærmeste omgivelser med chefgartner Carsten Schleef og skovfoged Niels Kiholm.

Man skal være normal-betalende abonnent på Fyens Stiftstidende for at kunne deltage. Deltagerantallet er begrænset til 100, og der er tilmelding senest 31. juli på nembillet.dk. Tilmeldingen starter dog først mandag klokken 12.

Hindsgavl Slot er opført i 1784. Med sine 120 værelser, 16 moderne mødelokaler, a la carte-restauranten Den Hvide Dame og flere hyggelige stuer rummer slottet alt lige fra møder og konferencer, bryllupper, konfirmationer og weekend- og ferieophold til a la carte-gæster.

Bygningerne har gennem de sidste 15 år gennemgået en omfattende renovering. Avlsbygningerne er i dag indrettet til hotelværelser og konferencelokaler, mens laden nu danner ramme om nytårskurer, koncerter og konferencer med op til 800 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce