Annonce
Melfar Posten

Corona forsinkede indvielsen: Nu er snoren klippet til Ejbys nyrenoverede skole

Arrangementet blev afholdt med alle corona-hensyn, og 7. årgang stod for sangen ved den noget forsinkede indvielse af ombygningen af Ejby Skole. Foto: Ejby Skole
Godt et halvt år senere end planlagt, kunne Ejby endelig indvie byens nyrenoverede skole.
Annonce

Ejby: Tilløbet til indvielsen af Ejby Skole tirsdag har været et af de lidt længere. Skolen stod færdig i det tidlige forår, men da statsminister Mette Frederiksen (S) lukkede landet og dermed skolerne ned samme dag, som der var planlagt indvielse, var en udsættelse nødvendig.

Skolen er i løbet af de sidste år blevet renoveret og istandsat, så både klasselokaler såvel som fællesområder og bibliotek er blevet moderne og tidssvarende. Det har resulteret i en stor samlingssal, hvor hele skolen kan samles, men også dobbeltdøre mellem hvert klasselokale, så dørene kan åbnes og årgangstanken dyrkes.

Derfor skulle man helt hen til september, før Ejby Skole endelig officielt kunne indvie den flotte skole. Til indvielsen stod skolens 7. årgang for to sange - med behørig afstand selvfølgelig.

Annonce

Projekt til 33 millioner kroner

Skoleleder Anja Lund Becker bød velkommen og takkede kommunens politikere for at sætte istandsættelse af skolen på dagsordenen. Der var også en tak til medarbejdere og elever for at stå sammen gennem en periode med renovering inde såvel som ude.

Derefter var der tale ved skolebestyrelsesformand Anders Bærholm. Formanden var omkring vigtigheden af, at lokalsamfundet har en moderne og opdateret folkeskole. De nye faciliteter skal være med til at understøtte trivslen, læringen og sammenholdet på tværs af hele skolen.

Borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd (S), klippede sammen med to elever snoren og indviede dermed officielt den nye Ejby Skole. Foto: Ejby Skole

Slutteligt talte også borgmester Johannes Lundsfryd (S). Det var en stolt borgmester, der glad kunne fortælle om vigtigheden af at styrke området omkring Ejby herunder selvfølgelig også skolen. Fra politisk side vil man folkeskolerne i Middelfart kommune og det er denne 33 millioner kroner store renovering et bevis på. Derefter klippede borgmesteren sammen med to elever fra 7. årgang snoren og med et trefoldigt længe leve erklærede han skolen for indviet.

Arrangementet blev afholdt med alle corona-hensyn, og derfor var byens borgere, forældre og andre interessenterede ikke var inviteret med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce