Annonce
Melfar Posten

Corona-genstart i oplandet: Her er de første idéer til lokale begivenheder

Nørre Aaby Bio er et af omdrejningspunkterne i planen for, hvordan der kan sættes gang i Nørre Aaby igen med en række begivenheder. Arkivfoto

Nordvestfyn: Brobygning Middelfart er ved at samle en række idéer til aktiviteter, der skal være med til at sætte skub i Ejby, Brenderup, Gelsted og Nørre Aaby oven på coronanedlukningen. De skal føres ud i livet i samarbejde med lokale kræfter, foreninger og virksomheder.

Her får du et lille indblik i, hvad man i øjeblikket har i tankerne hos organisationen, der vil arbejde med genåbningen fra før sommer og gennem efteråret, mens der i juli vil være størst fokus på Middelfart som sommerby i turist-højsæsonen.

1 Brenderup

Brobygning Middelfart forestiller sig, at man i Brenderup kan holde en større festdag, hvor man samles om en række indslag.

Først og fremmest skal der sættes en ny flagstang op ved Byparken. Dernæst skal der være marked med lokale varer og gør-det-selv, og der skal være orienteringsture rundt i området. Dagen rundes af med en gensynsfest med fællesspisning og sang på sportspladsen.

2 Nørre Aaby

I Nørre Aaby er der først og fremmest planer om en omgang Byens Bedste-onlineshopping i samarbejde med byens forretninger.

Samtidig kan der også komme en gensynsfest med spisning under temaet "smag på Nørre Aaby" og musik enten i Tusindårslegeparken eller Vestfynshallerne på tale - i samarbejde med foreninger og handelsdrivende - hvor der skal være aktiviteter og underholdning for alle aldersgrupper.

En anden idé handler om at lave en gyseraften i Nørre Aaby Bio i efteråret for unge, som eventuelt kombineres med gys-tema på skolerne.

3 Ejby

Også i Ejby forestiller man sig, at der kan laves en aften med Byens Bedste-onlineshopping eksempelvis med Byens Bedste-vinderen Susanne M, Christians Herretøj med flere.

En anden idé er Tour de Ejby i samarbejde med en lokal ejendomsmægler og foreninger, hvor der laves en orienteringsrute til forskellige naturområder.

Og så er en gensynsfest med spisning og musik i byparken også et bud. Her skal der også være en auktion, hvor lokale handelsdrivende kommer med præmier, folk kan byde på.

Til sidst er der mulige planer om et LAN-party for unge sammen med Ejby Esport.

4 Gelsted

Den seneste aktivitetsplan for Gelsted er stadig under udarbejdelse hos Brobygning Middelfart, men nogle af de idéer, der tidligt har været på tegnebrættet, handler blandt andet om at holde åben by eller markedsdag med fokus på design, håndværk og livsstil.

Samtidig kan der være lagt op til en veteranbil-dag for folk med interesse for biler med marked, billøb og udstilling kombineret med spisning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce