Annonce
Melfar Posten

Mød gæstekeramiker på Clay: Uri Avitan

Uri Avitan har tidligere deltaget i de årlige keramikmarkeder på Lillebælt-Værftet. Foto: Axel Høyer/Clay Venner
Annonce

Middelfart: Der er mange gode historier i keramikeren Uri Avitan, der søndag den 29. november rykker ind i havestuen på Clay.

Den israelsk-fødte keramiker har boet i Danmark i over 30 år, hvor han har prøvet kræfter med mange forskellige fag.

Bl.a. har han arbejdet som kok og været indehaver af sit eget tøjfirma. Sidste år skiftede hans liv så endnu en grad retning, da han kom med som deltager i TV2's underholdningsprogram Keramikkampen.

Her dystede 10 hobbykeramikere om at blive Danmarks bedste. Uri Avitan vandt ikke titlen, men hans deltagelse vakte hans gamle kærlighed til keramikken til live, og i dag har han helt helliget sig keramikken og leret.

På grund af corona-restriktioner er det traditionelle julemarked på Clay aflyst i år. I stedet for ét marked med mange deltagere, kan man i stedet møde pop-up boder i weekenderne op til jul under overskriften Julemarked - sammen hver for sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindeord over Arne Pedersen

Melfar Posten

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce