Annonce
Melfar Posten

Dan-Bunkering udnævner administrerende direktør fra egne rækker

Claus Bulch Klausen tager 17 års erfaring i Dan-Bunkering med sig i sin nye stilling som virksomhedens administrerende direktør. Foto: Dan-Bunkering
Udnævnelsen trådte i kraft den 1. maj, samtidig med at virksomheden påbegyndte et nyt regnskabsår.

Middelfart: Dan-Bunkering, der har hovedkontor i Middelfart, udnævnte den 1. maj en ny administrerende direktør. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Tidligere har Dan-Bunkering været drevet af en ledergruppe bestående af flere personer, og det er fra ledelsens egne rækker, at den nye frontmand nu er fundet.

Med 17 års erfaring i virksomheden, hvor han undervejs har haft flere ledende stillinger, var Claus Bulch Klausen et naturligt valg til stillingen, skriver Dan-Bunkering. Netop den store erfaring er en, som den nye direktør vil tage med sig i arbejdet.

Annonce

- Jeg er meget stolt af at påtage mig rollen som CEO i Dan-Bunkering. Mine mange år i virksomheden har givet mig et stærkt tilhørsforhold til de værdier, som Dan-Bunkering er bygget på, skriver Claus Bulch Klausen, der som ny administrerende direktør fortsat vil arbejde tæt sammen med den nuværende ledergruppe.

- Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med ledelsen og alle mine gode kolleger med fokus på at opbygge og udvikle Dan-Bunkerings vigtige agenda i forhold til fremtidige fokusområder i en branche, der er i konstant udvikling.


Jeg er meget stolt af at påtage mig rollen som CEO i Dan-Bunkering.

Claus Bulch Klausen


Claus Bulch Klausen startede i Dan-Bunkering i 2004 som sales manager, og siden da har han båret titlerne head of operations og senior vice president - og nu administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce