Annonce
Melfar Posten

'Den største anerkendelse af dem alle': Nu kan Dagli'Brugsen i Brenderup også kalde sig årets butik

Claus Mollerup er uddeler i Dagli'Brugsen i Brenderup, der nu har flere titler at prale af. Foto: Sofie Secher Karlsen
Claus Mollerup og Birte Bramsen, chefholdet i Dagli'Brugsen i Brenderup, kom forleden hjem med en endnu en flot pris til butikken, der også vandt Byens Bedste Service i oktober.
Annonce

Brenderup: "Stolte, ydmyge og lige ved at revne at glæde".

Sådan lyder overskriften på Dagli'Brugsen i Brenderups facebookopslag fredag, hvor butikken afslører, at den er løbet med titlen som årets Dagli'Brugsen 2019.

Prisen blev overrakt onsdag, hvor brugsuddeler Claus Mollerup og souschef Birte Bramsen deltog på Coops lederkonference i Fredericia og altså kunne vende hjem med en strålende nyhed til kollegerne.

- Med ubeskrivelig stor glæde kom vi tilbage til vores fantastiske og altid hårdtarbejdende personale med den uden tvivl største anerkendelse af dem alle, nemlig titlen som årets Dagli'Brugsen 2019, skriver de to i facebookopslaget.

Dagli'Brugsen i Brenderup snuppede prisen på grund af "en målrettet indsats for at holde en høj butiks- og servicestandard og være lokalområdets nærbutik".

- Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som Årets Dagli’Brugsen 2019 handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel er også faktorer, som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, siger Coop-salgschef Allan Blom Andersen i en pressemeddelelse.

Sådan så det ud, da brugsuddeler Claus Mollerup og souschef Birte Bramsen onsdag fik overrakt prisen som årets butik ved en Coop-lederkonference. Foto: PR-foto
Annonce

Vandt Byens Bedste

Angiveligt har det heller ikke skadet, at Dagli'Brugsen Brenderup lå i toppen ved Melfar Postens awardshow Byens Bedste i oktober 2019, hvor forretningen blev anerkendt som den inden for kommunegrænsen med den bedste service.

Ifølge Claus Mollerup og Birte Bramsen blev det fremhævet på lederkonferencen, at der i Middelfart Kommune både er Coop-forretningerne Kvickly, Fakta og Superbrugsen, men at Dagli'Brugsen i Brenderup altså løb med serviceprisen.

Butikkens nye titel bliver fejret fredag den 7. februar, hvor der mellem klokken 16 og 18 vil være hygge og lidt godt til ganen. Samtidig kan kunderne spare 20 procent på alle varer i butikken med få undtagelser.

Dagli'Brugsen i Brenderup lukker ligeledes klokken 18 onsdag den 19. februar, så det nuværende personale og de, der var ansat i 2019, har mulighed for at tage ud at spise sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce