Annonce
Melfar Posten

Det bugner med liv og initiativ

Annonce

Kære læser

Det er en fornøjelse at være mediehus i et lokalområde, hvor der sker så meget, som der gør i vores.

For selv om vi ulykkeligvis befinder os i en situation, hvor Corona-virus sender skygger ind over en hel del af de mange gode initiativer, der er planlagt, så bugner det fortsat med liv og lyst til at gøre en forskel. Søndag aften - altså et par døgn efter vores redaktionelle deadline på Melfar Posten - får jeg flere mails i indbakken: Hej Jan, ved godt, det er sent. Men hvis der nu liiiige er et hul i avisen - kan vi så få det her med?

Det er en absolut fornøjelse.

Og midt i en periode, hvor vi skifter ud på holdet på redaktionen (se navnesiderne 60-61) og lige skal finde vores ben i forhold til de udadvendte tiltag, vi normalt arbejder med, så er det ekstra stærkt, at de sidste timer inden deadline mandag går med hovedbrud i forhold til, hvordan vi dog skal prioritere mellem det hele. I denne uge udgår Historiedetektiverne således. Men de vender tilbage - endda med løsninger på flere af de ukendte fotos, vi har bragt.

Selv ligger vi heller ikke på den lade side. Nu ved jeg godt, at en hel del af jer modtager Melfar Posten onsdag og ikke tirsdag. Derfor kan det virke irriterende at blive gjort opmærksom på et arrangement tirsdag klokken 17. Men da det er et møde, der peger fremad mod de kommende måneders aviser, så vover jeg pelsen.

Tirsdag klokken 17 holder vi nok en gang gå-hjem-møde om livet i gågaden. Det gør vi sammen med Brobygning Middelfart i deres lokaler på Nygade 2. Du er meget velkommen, hvis du kan nå det.

Der er nemlig en ny kampagne på vej, som skal vise vejen til, hvordan gaden bliver attraktiv at gå på opdagelse i - uanset om du har brug for at shoppe eller ej. Og som jeg skrev det i Fyens Stiftstidendes søndagsudgave, så fornemmer jeg, at rigtigt mange trækker i samme retning i øjeblikket, når det handler om at skabe et stærkt og attraktivt handelsliv i vores lokalområde.

Derfor holder vi et møde, hvor vi efterlyser flere idéer end dem, vi selv har fået. Og hvor vi gør status over det arbejde, som Brobygning Middelfart har sat i verden indtil nu.

Hav en god uge.

Og rigtig god læselyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce