Annonce
Melfar Posten

Det kører for bilbranchen

Direktøren i De danske Bilimportører Gunni Mikkelsen FOTO: Camilla Hey ©

Bilsalget steg i januar med 1400 i sammenligning med januar 2018.

Annonce

Fremgang: Vi lever i en urolig verden med Brexit, handelskrig mellem USA og Kina, et forestående valg og konflikter her, der og alle vegne, og den slags sætter sædvanligvis sit præg på bilsalget.

Men det ser ud som om, de danske bilister er et hærdet folk. I hvert fald afslører de nye tal fra De danske Bilimportører, at januar blev en rigtig god måned.

Salget var 21.314 biler, og det er cirka 1400 flere end januar 2018. Stigningen i salget er på syv procent. Januar-salget blev markant større end december 2018, hvor salget var cirka 14.000.

Annonce

Forventninger

I forbindelse med offentliggørelsen af januar-tallene, siger direktøren i De danske Bilimportører Gunni Mikkelsen:

- Da vi længe har haft en stor interesse og efterspørgsel, havde vi generelt forventninger til en god start på året, og det skete så også med et særdeles fint salg i januar - et resultat, som vi kun kan være tilfredse med.

- Det tyder på, at de seneste års afgiftsreduktioner og den gode økonomi hos danskerne generelt fortsat påvirker forbrugernes interesse for at skifte den gamle bil ud med en nyere model. Forbrugerne glæder sig over en ny bil, branchen glæder sig over en stor aktivitet, og samfundet har ligeledes gavn af det i form af meget betydelige indtægter fra bilafgifterne, mere sikre og typisk mere miljøvenlige biler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce