Annonce
Melfar Posten

Du kan stadig komme af med affald i december: Genbrugspladserne holder fortsat åbent

Affald og Genbrug i Middelfart Kommune. Foto: Lene Helbo Penon.
Annonce

Nordvestfyn: Selvom store dele af samfundet er lukker ned, holder genbrugspladserne i Middelfart Kommune fortsat åbent. Dog er det vigtigt at tage hensyn, hvis man planlægger at besøge sin lokale genbrugsplads, skriver Affald og Genbrug i en pressemeddelelse.

Opfordringen fra Affald og Genbrug lyder på, at man skal vente med at køre på genbrugspladsen med de affaldstyper, man normalt bruger meget af i julen. Dette inkluderer blandt andet pap, flamingo, haveaffald (juletræer) og rest efter sortering (herunder gavepapir). Affald og Genbrug opfordrer i stedet til, at man tager et smut forbi genbrugspladsen en hverdag i januar. På den måde mindskes risikoen for kø, trængsel og unødig kontakt med andre mennesker, oplyser Affald og Genbrug i pressemeddelelsen.

Derudover oplyser Affald og Genbrug, at genbrugspladsernes byttecontainere, hvor man kan stille sine aflagte ting, fortsætter med at være lukkede. Beslutningen begrundes med, at Affald & Genbrug vurderer, at det er svært at holde ordentlig afstand. Derfor anbefales det, at man leder på online-platforme, hvor der er mange steder, folk både søger og bortgiver effekter.

Genbrugspladserne i Middelfart Kommune holder lukket den 24., 25., 26. og 31. december samt den 1. januar.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce