Annonce
Melfar Posten

Efter 15 år: Erik Petersen stopper som butikschef i FDB Møbler i Strib

Erik Petersen (th.) stopper som butikschef i FDB Møbler i Strib og afløses af Kaj Jacobsen. PR-foto
Annonce

Nordvestfyn: Erik Petersen har efter 41 års virke i Coop-koncernen besluttet at gå på efterløn. De seneste 15 år har Erik været ansat i Brugsforeningen for Middelfart og Omegn. Erik åbnede FDB Møbler i Strib i marts 2017, og dermed blev den en af landets første FDB-møbelbutikker. I dag er der ni butikker i Danmark. Strib-butikken dækker området fra Esbjerg til Odense og trækker dermed købekraft til området.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Erik for en stor og værdifuld indsats for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn og ikke mindst for det flotte resultat i FDB-møbelbutikken i Strib, som vi er helt utrolig stolte af, siger Ole Ebdrup Andreasen, direktør for brugsforeningen.

- Samtidig vil jeg også gerne byde hjertelig velkommen til Kaj Jacobsen, 59 år, med bopæl i Middelfart som ny butikschef for FDB Møbler i Strib. Kaj har haft en lang og spændende karriere hos blandt andet ILVA og Sinnerup. Kaj matcher perfekt vores behov; viden om møbler og design, samt et stort kendskab til hele Trekantområdet. Desuden har Kaj oplevet sin anden kærlighed, idet han er voldsom forelsket i FDB-møbelprodukterne, som han nu skal forkæle kunderne fra Esbjerg til Odense med, fortsætter Ole Ebdrup Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Forfatteraften med Iben Mondrup

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce