Annonce
Melfar Posten

Efter Carsten Krags øjeblikkelige afgang: Ny skoleleder er på plads

Carsten Krag var ansat i 26 år på Nørre Aaby Realskole. Arkivfoto: Mia Harm Madsen
Samtidig er der ansat en ny viceleder hentet fra Bogense Skole.

Nørre Aaby: I januar måtte Carsten Krag tage afsked med Nørre Aaby Realskole og posten som leder med øjeblikkelig virkning.

Bestyrelsen med Carina Finseth i spidsen har dog ikke ønsket at fortælle noget om årsagen til det pludselige vagtskifte, hvor viceskoleleder Flemming Schou Christensen blev konstitueret som skoleleder foreløbig frem til udgangen af skoleåret.

- Det kan og må jeg ikke udtale mig om, for det er en personsag, lød det dengang fra Carina Finseth.

Annonce

Efterfølgende begyndte arbejdet med at finde en ny leder til skolen, og onsdag fortæller bestyrelsen i en pressemeddelelse, at Flemming Schou Christensen efter et professionelt rekrutteringsforløb også bliver manden, der skal sidde fast i stolen på Nørre Aaby Realskole fra 1. juli.

Flemming Schou Christensen, ny leder af Nørre Aaby Realskole. PR-foto

- Når man som organisation har 125 år på bagen, er det utrolig vigtigt, at vi holder fast i de gode ting, vi gør - samtidig med at vi udvikler Nørre Aaby Realskole som en moderne organisation. Vi har valgt den bedste kandidat og er overbeviste om, at Flemming kan løfte opgaven som skolens næste leder, udtaler Carina Finseth i pressemeddelelsen.

En fantastisk arbejdsplads

- Jeg har stor respekt for den opgave, jeg er blevet betroet, og jeg vil gøre mit til at sikre en tryg og god organisation for både børn, forældre og ansatte. Nørre Aaby Realskole er en fantastisk arbejdsplads med gode, engagerede og fagligt kompetente medarbejdere. Vi skal sikre, at skolen fortsat er en af de bedste skoler i Danmark, lyder det i øvrigt fra Flemming Schou Christensen.

Ansættelsen af Flemming Schou Christensen betyder, at Nørre Aaby Realskole også får ny viceleder. Det bliver Ulrik Elkjær Dahl, som kommer med erfaring som viceskoleleder på Amager, HR-manager hos Ikea og senest afdelingsleder på Bogense Skole.

- Jeg glæder mig til at blive en del af hverdagen og værdierne på Nørre Aaby Realskole - ikke blot som forælder men nu som en del af et stærkt ledelsesteam. Jeg ser frem til at understøtte, at vi fortsætter med at gøre alt det, vi allerede er gode til, samtidig med at vi skal udvikle os, så vi hele tiden bliver endnu bedre, udtaler han i pressemeddelelsen.

Udover Flemming Schou Christensen og Ulrik Elkjær Dahl sidder Charlotte Borup Hansen i ledelsen på skolen. En af deres første fælles opgaver bliver at afholde skolens 125-års jubilæum og børnehaven og vuggestuens 10-års jubilæum, som finder sted i august 2021.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce