Annonce
Melfar Posten

En (begejstret) læser anmelder: Seks ud af fem stjerner til Ungdomsskolens musical

Lokaldebat: Ungdommen længe leve! Middelfart Ungdomsskoles musical 2020 (tituleret "opstars - the 90’s musical") må jeg tildele 6 ud af 5 stjerner.

Fra første færd bølger det frem og tilbage. Man opsluges af disse sprællevende glade energibundter - man mærker hjertet slå. Bevægelserne er mange, dette tilsat en betagende interaktion. Det hele går op i en højere enhed. "Popstars"-historien efterlader publikum med en indre respekt for stor scenekunst. Forestillingen foregår i et hæsblæsende tempo. Man nærmest "svinges med rundt i manegen".

De unge er tændte (nærmest urørlige) i deres forskellige roller. Man indfanges i et inferno af taktisk fjendskab, morskab, dans, intriger, sangtalent(er), strålende "hooklines", sjov og ballade - man nærmest suges med ind i forestillingen. Alt sammen understøttet af et strålende band. Oveni det hele betages (ja nærmest forføres) man af de forskellige solistpræstationer.

Denne aften kommer kærligheden selvsagt også til sin ret. Den svære balance mellem den kriblende tilblivelse, svigt, tab og nye kærlighedshåb. Det giver et sug i maven.

Gennem entusiasme kan der udrettes store ting, og det er netop hvad alle involverede i og omkring årets ungdomsmusical efterlever. Man forlader salen glad, opstemt og stakåndet - næsten lige så forpustet som alle de vidunderlige unge udøvende. En kæmpe tak til alle involverede rundt om det hele. I har min respekt.

Den seneste tid har holdet bag årets musical på Ungdomsskolen knoklet. I denne uge spiller musicalen i Multisalen på Vestre Skole. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Stærk kvinde fylder 80 år

Annonce