Annonce
Melfar Posten

En drøm, der går i opfyldelse: Ægtepar investerer feriepengene i restaurant

Der er både mulighed for at spise maden ved bordene indenfor eller tage den med hjem fra Saeb Siam, som Jonas Lundsgaard Andersen og hans hustru Bonyarat Bureephia har åbnet i Østergade 24 i Middelfart. Privatfoto
Jonas Lundsgaard Andersen og hans hustru Bonyarat Bureephia har åbnet thailandsk spisested i Midddelfart.

Middelfart: Egentlig var pengene sparet op til et familiebesøg i Thailand. Men turen måtte aflyses på grund af coronapandemien, og i stedet blev beløbet brugt på indretning af parrets fælles spisested Saeb Siam i Østergade 24 i Middelfart.

Faktisk er det en flere år gammel drøm, der nu er gået i opfyldelse for Jonas Lundsgaard Andersen og hans hustru Bonyarat Bureephia. For parret har, lige siden det kom retur til Danmark i 2015, puslet med tanken om at åbne et thailandsk spisested. Det har dog været svært at finde et lokale i Middelfart til en overkommelig husleje.

- Derfor sprang vi hurtigt til, da muligheden for det billige lejemål i Østergade opstod, og vi samtidig havde rejsepengene at gøre godt med, fortæller Jonas Lundsgaard Andersen, hvis hustru arbejdede som ejendomsmægler, da han mødte hende i Thailand, hvor hans forældre har et feriehus.

Også takeaway

Jonas Lundsgaard Andersen er født og opvokset i Middelfart, hvor parret købte hus for tre år siden. Han har fuldtidsjob og hjælper hustruen med det nye spisested efter fyraften.

Menukortet består af en række forskellige thailandske retter, som kan nydes ved en af de 13 siddepladser eller tages med hjem. En hovedret koster 80 kroner, mens priserne på en forret begynder ved 39 kroner. Der er rabat, hvis man napper både en forret og en hovedret. En sodavand koster 19 kroner.


De første dage med åbningsrabat havde vi svært ved at følge med, men det var også, fordi vi lige selv skulle lære rutinerne i køkkenet, derefter er det gået glidende og godt

Jonas Lundsgaard Andersen, indehaver


Der er åbent tirsdag til fredag fra klokken 15 til 21. Lørdag og søndag 11 til 21.

Parret søger lige nu om alkoholbevilling.

- For vi vil også gerne have vin og thailandsk øl på menukortet, fortæller Jonas Lundsgaard Andersen, der er godt tilfreds med starten.

- De første dage med åbningsrabat havde vi svært ved at følge med, men det var også, fordi vi lige selv skulle lære rutinerne i køkkenet, derefter er det gået glidende og godt, fortæller byens nye restaurantindehaver.

Jonas Lundsgaard Andersen hjælper sin hustru med madlavningen ved siden af sit fuldtidsjob i Fredericia. Privatfoto
Der er blevet plads til fem tomandsborde indenfor samt tre siddepladser ved vinduet ud til gaden. Prvatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Annonce