Annonce
Melfar Posten

En kat på et æg, en stork og en blomsterbonde

Johanne Volmar Skovsgaard blev den heldige vinder af et specialdesignet påskeæg fra Kring Chokolade, som blev sponsoreret af Melfar Posten. Foto: Mia Harm Madsen

Kære læser

Sikke en avis vi kan sende på gaden i dag. Masser af gode historier fra start til slut. Det er altid en fornøjelse at fylde gode sager på siderne. I denne uge har vi også en enkelt kidnapningssag og et mord med i avisen. Det er ellers sjældent, at vi har den slags med, men her gør vi en undtagelse, for det er 8. b på Lillebæltskolen, der har forfattet de drabelige artikler. Det er sket som en del af et artikel-projekt, som eleverne lavede i efteråret. Først nu har avisen en størrelse, hvor vi har kunnet tilbyde pladsen til det. Så hvis du har trang til en god gyser, kan du bladre om på side 42.

Melfar Rundt har også fået noget volumen på i denne uge. Vi tager i denne avis med ud i blomsterbonden Regitzes have, der ligger ved Gelsted. Denne artikel er den første af flere, hvor Melfar Posten hen over foråret, sommeren og efteråret vil følge med i haven og få gode tips og tricks til selv at fylde blomster i haven til glæde for både mennesker og dyr. Regitze Gaarde Bang lever af at dyrke sin 3500 m2 store have, fylde den med blomster og plukke dem, når bierne og insekterne har haft glæde af dem. Herefter får menneskene lov at have glæden.

Og så er storken kommet til Ejby. En sjælden men kærkommen gæst. Hold gerne øje med den og skriv til os, hvis du ser den igen.

Sidst men ikke mindst vil jeg lige nævne femårige Johanne Volmar Skovsgaard, der blev vinderen af Melfar Postens tegnekonkurrence. Med sin fine katte-tegning blev hun den heldige vinder af et kæmpe stort påskeæg, som blev sponsoreret af Melfar Posten og udført af konditor Rikke Kring.

I alt modtog redaktionen syv tegninger til konkurrencen, og mange tak for dem.

På side 20 og 21 kan du se, hvordan påskeægget blev malet af konditorne i Kring Chokolade samt se vinderes glade ansigt, da hun så sit eget specialdesignede påskeæg.

God fornøjelse med din avis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce