Annonce
Melfar Posten

Kommentar: En sommer med hele pladen fuld

På 10-10-turen sidste år fik avisens læsere en tur bag kulisserne ved Rock Under Broen. I år er det ikke sikkert, at redaktionen kan rykke ud på helt sammen måde, men turen forsøges gennemført senere på året. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Kære læser

Solen skinner over Lillebælt, og et langt og mærkværdigt forår lakker mod enden. Jeg er helt med på, at årstidens skiften ikke nødvendigvis bringer coronakrisen til ophør, og vi skal alle fortsat handle fornuftigt i forhold til de restriktioner og anvisninger, der nu engang gælder fra myndighedsside.

Men der er altså lys forude.

Først og fremmest i forhold til smittetrykket fra corona, der har været under kontrol i et stykke tid efterhånden. Men også med udkigget til en sommer, hvor det igen bliver muligt for os at benytte kulturtilbud, foreningsliv og udelivet ved caféer og restauranter – sådan som det allerede så småt sker nu.

Og hvor har det været livgivende at se den kreativitet og optimisme, der er skabt i skyggen af samfundsnedlukningen. Online-koncerter, udekoncerter foran plejehjem, digitale foredrag og køb af gavekort til støtte for det lokale handelsliv har fyldt avisens spalter gennem de seneste par måneder. Fredag aften er der drive in-banko og biograf under Den ny Lillebæltsbro. Også det tiltag er værd at flage for. Ikke bare fordi det skaber liv og glæde for dem, der deltager. Men også fordi det er kommet til verden via et samarbejde med gennemrutinerede bankoarrangører fra Gelsted, og det klæder bare vores lokalområde, når der arbejdes på tværs af byskel – og på tværs af kommune, foreningsliv og forretningsliv.

Det tegner også godt for den sommer, der står for døren. Under de forudsætninger, der nu engang bliver mulige, kommer der liv i kludene i såvel Middelfart som andre steder rundt om i kommunen.

Det er efterhånden blevet en tradition, at redaktionen drager på 10-10-tur i begyndelsen af juni. 10 forskellige steder på 10 dage. I år er vi nødt til at udskyde de planer, fordi forsamlingsforbudet gør det svært for os at gennemføre. Måske når vi en femdagestur inden sommerferien. I givet fald råber vi højt om det. Og ellers drager vi afsted i august.

Tjek navnesiderne i denne uge – vi præsenterer redaktionens nye souschef.

Husk også, at det er lige om lidt – i uge 24 – at Melfar Posten skifer udgivelsesdag fra tirsdag til onsdag. Og dermed omdeling onsdag-torsdag.

God læselyst.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Forkert navn på skribenten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Hvad må man samle i skoven?

Melfar Posten

Forældreorganisation hylder børneområdet i Facebook-konkurrence: - De, som passer på vores børn, har brug for et skulderklap

Melfar Posten

Viby Kirke og hvad deraf fulgte

Annonce