Annonce
Melfar Posten

Fødselsdag fejres naturligvis med film og popcorn

Biografen fejrer sin egen fødselsdag på lørdag, og du er inviteret med. Arkivfoto
Annonce

Nørre Aaby: Lørdag d. 29. februar slår Nørre Aaby Bio dørene op for en storslået fødselsdagsfest med masser af gode film og oplevelser for alle aldre.

Dagen starter med film for de mindste - fra tre år.

Derefter vises børnefilmen Ellevilde Ella for de yngste, hvor der er er gratis popcorn med til billetten.

Derefter bydes velkommen til den kendte YouTuber Lasse Vestergaard, som kommer og fortæller, mens han spiller computerspil på biografens lærred – og hvem ved, måske er du den heldige der får lov til at spille sammen med ham. Til sidst skriver han autografer og stiller op til selfies.

I mellemtiden har popcornmaskinen ladet op til Sonic the Hedgehog, som med den nye film tager os med til de gode SEGA dage i 90’erne. Også her er der et lille bæger popcorn med i billetprisen.

Efter de unge i alle aldre har fået nok popcorn, film og computerspil, blændes der op for den gribende film Judy, hvor Rene Zellwegers fantastiske præstation som Judy Garland blev belønnet med en meget velfortjent Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. I billetprisen til Judy er inkluderet et glas vin og ekstra rabat for medlemmer. Aftenen rundes på festligste vis af med at vi traditionen tro live transmitterer Børne MGP fra DR.

Mere info om dagen på Facebook og biografens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce