Annonce
Melfar Posten

Fit&Sund vandt til Byens Bedste: - Men det er også medlemmernes pris

Stuen var fyldt med jubel, mens sms'er væltede ind til Rebekka Bode Drost, da fitnesshuset Fit og Sund, som hun er leder for, vandt til Byens Bedste i Middelfart. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.
Efter et hårdt år med corona-restriktioner, som lukkede Fit&Sund ned, var sejren til Byens Bedste tiltrængt, mener Fit&Sunds husleder Rebekka Bode Drost.
Annonce

Middelfart: En grålig statuette af ler troner i en glasmontre ved receptionen i Fit&Sund ledsaget af et gult diplom, hvor der står Byens Bedste Fitness, Motion og Velvære. Statuetten og diplomet er beviset på, at fitness- og sundhedshuset Fit&Sund er blevet kåret som Middelfarts bedste indenfor fitness og sundhed. En overraskelse og samtidig en kæmpe glæde, fortæller Rebekka Bode Drost, som er husleder af Fit&Sund.

- Vi havde slet ikke set det komme. Men alle os i Fit&Sund er utrolig beærede, taknemmelige og ydmyge, fortæller huslederen.

Da Rebekka Bode Drost fulgte med i den digitale live-udsendelse af Byens Bedste sammen med Fit&Sunds ledende fysioterapeut og personlig træner Stine Miszczuk til en fødselsdagsfest, gik forbindelsen til udsendelsen bedst som kategorien for Byens Bedste Fitness, Motion og Velvære nærmede sig, så den spændte forsamling af venner og familie, samt de to fra Fit&Sund ikke kunne følge med.

Fit og Sund

Fit og Sund overtog lokalerne på Sjællandsvej 2 i Middelfart i maj 2017 fra den gamle Topform.

Udover husleder Rebekka Bode Drost tæller fitnesshuset omkring 14 ansatte samt en god håndfuld holdundervisere.

Rebekka Bode Drost drømmer om at højne sundheden i lokalområdet gennem sundhed, viden og nærvær. Derfor omtales Fit og Sund også som et fitnesshus og ikke et fitnesscenter, mener Rebekka Bode Drost. Det skal nemlig føles som et trygt og nært sted.

Udfaldet varede så lang tid, at duoen antog, at der egentlig var fundet en anden vinder af kategorien, da de havde ikke modtaget nogle beskeder eller opkald om lykønskninger fra venner, familie eller Fit&Sunds andre ansatte.

Med en glæde og taknemmelighed for bare at have været nomineret fulgte Rebekka Bode Drost og Stine Miszcuzk med i udsendelsen, omgivet af nære venner og familie, da signalet igen slog igennem. Billedet nåde næsten kun op på skærmen, før der udbrød jubel - for Fit&Sund vandt faktisk kategorien Fitness, Motion og Velvære. En ubeskrivelig og overvældende følelse, kalder Rebekka Bode Drost det.

- Vi går fra at tro, vi ikke har vundet til, at vi lige pludselig har vundet alligevel, siger Rebekka Bode Drost, som også fortæller, at det derefter væltede ind med sms'er fra Fit&Sunds team og medlemmer.

- Vandt vi lige? var den besked, jeg modtog flest af, griner hun.

Annonce

Også medlemmernes pris

Kåringen har givet husleder Rebekka Bode Drost og teamet bag hende fornyet energi og gejst til at fortsætte efter en hård corona-nedlukning. Fit&Sund var nemlig nødt til at lukke ned i tre måneder, hvor kontakten til fitnesshusets medlemmer var meget begrænset og udelukkende bestod af telefonopkald og onlinetræning. Dette gjorde, at Rebekka Bode Drost og Stine Miszczuk bestemt ikke synes, det var specielt sjovt at drive et fitness- og sundhedshus.

- Nærvær, dialog og kontakt til vores medlemmer er kerneværdier hos os. Derfor var det så hårdt, at vi ikke kunne se vores medlemmer i lang tid, siger huslederen og tilføjer med et grin, at sejren til Byens Bedste var tiltrængt.

Det er med fuldt overlæg, at statuetten fra Byens Bedste er placeret ved receptionen hos Fit og Sund. Alle medlemmer skal nemlig have mulighed for at se prisen, som de har været med til at give Fit og Sund, mener Rebekka Bode Drost. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.

På baggrund af relationerne og kontakten til Fit&Sunds medlemmer, mener Rebekka Bode Drost, at prisen som Byens Bedste i fitness, motion og velvære ikke kun Fit&Sunds pris - men også medlemmernes.

- Det er jo dem, som har stemt på os! De er selv en stor del af det fællesskab og den gode stemning, der findes herude, og som gør, at alle føler sig så godt tilpas herude. Det er dem, der både har indstillet os, så vi er blevet nomineret, men så også bragt os til sejr, smiler Rebekka Bode Drost.

- Det at mærke at Fit&Sund ikke kun betyder noget for mig, men også for rigtig mange andre mennesker, er en hel speciel følelse, som jeg ikke rigtig kan sætte ord på, tilføjer hun.

Annonce

Byens Bedste 2021 i kikkerten

I tiden efter Byens Bedste har Rebekka Bode Drost og hendes team mærket, at folk er blevet mere bevidste om hvad Fit&Sund kan, hvilket er en kæmpe lettelse ifølge huslederen. Siden de rykkede ind på Sjællandsvej 2 og overtog for Topform i 2017, er der nemlig ofte blevet sat lighedstegn mellem Topform og Fit&Sund - det nye fitness- og sundhedshus blev sågar stadig kaldt Topform flere år efter overtagelsen, fortæller Rebekka Bode Drost. I sommeren 2019 udvidede Fit&Sund med endnu et hus i Middelfart Kommune: nemlig det tidligere God Form i Ejby, som efter en større istandsættelse er en del af Fit&Sund.

- På mange måder ligner vi til forveksling et almindeligt fitnesstilbud med holdtræning, fitness og dygtige instruktører, men i virkeligheden kan vi meget mere. Med et højt kvalificeret team bestående af fysioterapeuter, RAB certificerede behandlere, højt certificerede personlige trænere, livsstils- og stresscoach samt klinisk diætist, er vi en kompetent sparringspartner på vores medlemmers individuelle sundhedsmål, fortæller Rebekka Bode Drost.

Grundet de nuværende corona-restriktioner har teamet hos Fit og Sund ikke haft mulighed for at fejre deres sejr hos Byens Bedste. Men når corona-restriktionerne pilles tilbage, skal det fejres med et brag af en fest - selvfølgelige under forsvarlige forhold. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.

Anerkendelsen af at være et selvstændigt og anderledes fitness- og sundhedshus har motiveret teamet bag Fit&Sund til at fortsætte med fuld fart fremad. De har nemlig allerede planer om at nappe titlen som Byens Bedste indenfor fitness, motion og velvære i 2021.

- Vi er jo blevet bekræftet i, at vi har fat i noget, og at vi leverer en god service, hvor medlemmer føler sig godt tilpas. Vi har ikke tænkt os at sænke niveauet for fremtiden fitness- og sundhedsoplevelser i vores lokale Fit&Sund i Middelfart og Ejby, og håber selvfølgelig på at vi kan nappe titlen igen næste år, slutter Rebekka Bode Drost af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindeord over Arne Pedersen

Melfar Posten

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce