Annonce
Melfar Posten

Fjelsted Harndrup Skoles nye leder er valgt: - Vi var helt sikre

Middelfart Kommune har ansat 42-årige Maya Lykke Nielsen som ny fællesleder på Fjelsted Harndrup Skole. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Det bliver 42-årige Maya Lykke Nielsen fra Odense, der fremover skal stå i spidsen for skolen og børnehuset.

Fjelsted/Harndrup: Når september er omme, er der vagtskifte hos Fjelsted Harndrup Børneunivers.

Her træder den nuværende fællesleder af skolen og børnehuset, Else Hansen, nemlig tilbage fra arbejdsmarkedet, og der er nu fundet en afløser.

Det bliver fra 1. oktober 42-årige Maya Lykke Nielsen, der skal stå i spidsen for Fjelsted Harndrup Børneunivers.


Det var et rigtig stærkt ansøgerfelt, Maya var oppe imod, men vi var helt sikre på, at det var hende, der skulle have stillingen.

Grete Berggren, skolechef


Maya Lykke Nielsen er fra Odense og kommer fra et job som souschef på Rosengårdskolen. Hun skilte sig ud fra resten af de cirka 17 ansøgere, fortæller skolechef ved Middelfart Kommune Grete Berggren.

- Det var et rigtig stærkt ansøgerfelt, Maya var oppe imod, men vi var helt sikre på, at det var hende, der skulle have stillingen, siger hun.

Den rette erfaring

Grete Berggren fortæller, at Maya Lykke Nielsen har en stærk baggrund blandt andet fra en stilling som koordinator på en mindre skole i Odense, som gør, at hun kender til et lille skolemiljø som i Fjelsted og Harndrup. Derudover har hun stor ledererfaring, fortæller skolechefen.

- På Rosengårdskolen, som er en rigtig stor skole, er hun vant til at deltage i skolebestyrelsesmøder og personalemøder, og så har hun haft ansvaret for den daglige drift af skolens økonomi, så hun kender til det at drive en skole, siger Grete Berggren.

- Så vi glæder os meget til, at hun kommer.

Annonce

Begejstret skolebestyrelse

Også hos fællesbestyrelsen er der stor glæde over, at det er lykkedes at finde en til at afløse Else Hansen.

Det siger bestyrelsesformand Helle Havndrup, der blandt andet også hæfter sig ved Maya Lykke Nielsens tilgang til det at drive skole i et mindre lokalsamfund.

- Hun virker rigtig kvalificeret både i forhold til personale og de administrative opgaver, og hun har sat sig ind i, hvad det vil sige at være et lille sted som vores. Hun har også erfaring med en bred palette af børn fra mange forskellige slags familier, og så har hun erfaring med at samarbejde med foreningslivet, som vi bruger rigtig meget herude, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Annonce