Annonce
Melfar Posten

Flere lurede på lokaler i den gamle politistation: - Mon ikke vi ender på en seks-syv specialer

Tandlægerne Kristian Rønn og Karen Bachmann har købt Middelfarts gamle politistation på Brovejen. Her vil de indrette et sundhedshus, hvor der også er plads til læger, fysioterapeuter etc. Foto: Peter Leth-Larsen
Søndag blev der afholdt åbent hus i Middelfarts kommende sundhedshus, og det fik ifølge erhvervsmægler Jan Hinnerskov i alt syv virksomheder til at komme forbi.
Annonce

Middelfart: Fyens Stiftstidende fortalte torsdag, at den gamle politistation, der har ligget tom siden 2016, er blevet købt af Tandlægerne i Middelfart, som vil omdanne bygningen til et sundhedshus.

Tandlægerne, Kristian Rønn og Karen Bachmann, får kun brug for 300 kvadratmeter, og planen er derfor at udleje i alt 10 lejemål til speciallæger, fysioterapeuter, kiropraktorer og lignende autoriserede klinikker.

Søndag mellem klokken 14 og 15 blev der afholdt åbent hus i det kommende sundhedshus, og erhvervsmægler Jan Hinnerskov fra Hinnerskov Ejendomme, der har rådgivet tandlægerne gennem hele forløbet, fortæller, at indbydelsen førte til et ganske pænt fremmøde.

- Der har også været flere interesserede lejere, som nu skal have fremsendt lejevilkår, og så må vi se, om ikke det ender med, at det kommer i orden, siger han.

Annonce

Syv mødte op

Ifølge Jan Hinnerskov mødte i alt syv personer op som repræsentanter for syv forskellige virksomheder, og der var både kiropraktorer, læger og tandteknikere iblandt.

- Der viste sig nok allerede i dag et billede af, at der ikke bliver 10 forskellige specialer. Flere af dem, der har været der i dag, har ønsket at få flere behandlingsrum, så mon ikke vi ender på en seks-syv specialer, lyder det.

Mægleren forventer, at de første aftaler kommer på plads inden for en måned til halvanden. Han har dog også flere, der skal kigge på lokalerne i den gamle politistation i de kommende dage.

- Jeg har fremvisninger i næste uge med interesserede, der ikke lige havde mulighed for at afsætte søndagen til at kigge på det, siger Jan Hinnerskov.

Han tilføjer, at det ikke er en mulighed for lejerne at reservere bestemte lokaler, før der indgås aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce