Annonce
Melfar Posten

Floorball i Gislev: Motion og sjov for unge spillere

Floorball starter op i Gislev hallen den 3. september. Træningen foregår hver tirsdag fra klokken 18.30 til 19.30. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Det startede med, at Bonnie Maymann-Kruses søn Gustav egentlig havde opgivet at spille Floorball, efter at familien i maj 2018 flyttede til Gislev. Med en fortid som træner valgte Bonnie Maymann-Kruse derfor at starte et nyt hold op i Gislev for drenge og piger i alderen 10 til 14 år.
Annonce

Gislev: Der kommer til at være sjov, hygge og masser af motion i Gislev Hallen fra den kommende sæson i Gislev Idrætsforening. Et af de nye hold er Floorball, som Bonnie Maymann-Kruse er med til at starte op.

- Holdet er for motionen og for at have det sjovt. Det er for at få børnene i gang. De skal grine og hygge sig, derfor kan alle være med uanset niveau, fortæller Bonnie Maymann-Kruse.

- Mange børn er måske ikke til håndbold eller fodbold, så er det her et alternativ til det. Om man er god eller dårlig er lige meget. Man skal bare have indendørssko og træningstøj, så er man klar, uddyber hun.

Floorball minder meget om hockey, men forskellen ligger blandt andet i, at der bruges en anden stav i floorball. I hockey bruger man også en flad puck, mens det i floorball er en rund bold. Der bliver ikke satset på turneringer, og børnene kommer heller ikke til at spille kampe mod andre. I stedet bliver de delt ind i hold til hver træning og spiller mod hinanden.

- Det er ikke for dem, der forventer, at de skal have en karriere i det. Vi starter op i det små, forklarer Bonnie Maymann-Kruse.

Der kommer til at være sjov, hygge og masser af motion i Gislev Hallen fra den kommende sæson i Gislev Idrætsforening. Privatfoto
Annonce

Søger en aktiv træner

Det bliver også Bonnie Maymann-Kruse, der træner, men da hun ikke kan være aktivt med i træningen, får hun hver anden gang hjælp fra sin mand, når han ikke selv skal arbejde. Herudover hjælper hendes søn Gustav også til med træningen.

- Gustav er glad for at spille det og har spillet på Tåsinge i nogle år. Jeg er sportsinvalid og kan ikke løbe, men jeg kan vise, hvad de skal lave. Jeg har erfaring med at træne, og jeg er lærer, så jeg er også vant til børn, fortæller Bonnie Maymann-Kruse.

Men selvom Bonnie Maymann-Kruse står for det nu, søger holdet en træner, som kan være en aktiv del af holdet og stå for det. Hvis man er interesseret i at høre mere, kan man møde Bonnie Maymann-Kruse og hendes søn Gustav til Gislev by Day, hvor de har en stand. Her kan man få lov til at skyde på mål og få en fornemmelse af, hvad floorball er.

Floorball starter den 3. september, og træningen foregår hver tirsdag fra klokken 18.30 til 19.30 i Gislev hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce