Annonce
Melfar Posten

Forårets ekstrafilm: Nørre Aaby Bio viser islandsk film om en mand på nedtur

Nørre Aaby Bio viser den islandske film "En hvid, hvid dag" som den første ekstrafilm i rækken i løbet af foråret. Arkivfoto
Annonce

Nørre Aaby: Der er dømt islandsk film på højt niveau, når Nørre Aaby Bio 2. februar sparker forårets ekstrafilm-sæson i gang. Det sker med filmen "En hvid, hvid dag" af den islandske instruktør Hlynur Pálmason, som tilbage i 2017 vandt flere priser for sin debutfilm "Vinterbrødre".

Filmens hovedperson, politimanden Ingimundur, mister sin kone i en trafikulykke. Han fortsætter med at gå på arbejde og taler kun modvilligt med en terapeut. Derimod åbner hans kontakt med barnebarnet Salka langsomt en sprække ind til hans sorgplagede sind. Filmen tager en drejning mod krimigenren, men først og fremmest er filmen et nuanceret - og overraskende morsomt - karakterstudie af en mand på nedtur.

Filmen er den første af de tre ekstrafilm, biografen viser i løbet af foråret. Billetter til filmene bestilles på nraabybio.dk - find dato og film og klik på 16.30, lyder meldingen fra biografen.

Filmen vises 2. februar klokken 16.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce