Annonce
Melfar Posten

For femte år i træk: Middelfart Sparekasse kåret til at have bankernes bedste ry

Administrerende direktør i Middelfart Sparekasse opfordrer alle interesserede til at stille op til repræsentantskabsvalget i foråret 2021. Pr-foto: Christian Bang
Kunderne har scoret banken højst på otte ud af ni parametre ifølge analysen.
Annonce

Nordvestfyn: Igen er Middelfart Sparekasse blevet kåret til at have bank-branchens bedste image - for femte år i træk.

Siden 2015 har Middelfart Sparekasse nemlig ligget øverst på listen over den danske befolknings syn på landets største banker og sparekasser, viser en ny analyse lavet af mediet Finanswatch og analysevirksomheden Wilke.

Banken scorer højst på otte ud af ni parametre, som kunderne har vurderet pengeinstitutter på. Så med en overordnet score på 80,2 point ud af 100 mulige, ligger Middelfart Sparekasse ikke blot øverst i undersøgelsen - men har faktisk også forbedret sit image siden 2019, hvor sparekassen landede på 79,6 point.

Annonce

Medarbejdernes fortjeneste

Den administrerende direktør i Middelfart Sparekasse, Martin Baltser, glæder sig over, at Middelfart Sparekasse har fået endnu en høj placering i den årlige undersøgelse.

- Ordentlighed og ansvarlighed er nogle af grundstenene i sparekassens dna, og jeg er enormt stolt af, at det afspejler sig i, hvordan vi bliver opfattet udefra, siger Martin Baltser i en pressemeddelelse.

Han fremhæver dog især sparekassens 350 ansatte som essentielle for den gode placering.

- Det er i det daglige møde med sparekassen og de enkelte medarbejdere, at kunderne oplever, at der er en sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør. Det er et grundvilkår, at vi altid har kundens interesser som mål for vores handlinger, og resultatet i analysen giver mig en klar tro på, at det når helt ud til den enkelte kunde gennem medarbejdernes daglige indsats, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindeord over Arne Pedersen

Melfar Posten

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce