Annonce
Melfar Posten

Fra hele Danmark og Norge: 75 nypudsede veteranlastbiler holdt træf på Fyn

Der er i alt 420 medlemmer af Dansk Lastbil Nostalgi. Foreningen mødtes ved Fjelsted Skov efter en længere periode, hvor lignende træf var blevet aflyst grundet corona. Foto: Simon Frandsen
Annonce

Ejby: 100 medlemmer fordelt i 75 veteranlastbiler fra Dansk Lastbil Nostalgi tilbragte weekenden på Fjelsted Skov Hotel & Konference fra fredag eftermiddag til søndag formiddag.

I løbet af weekenden lagde mange lokale gæster og lastbilinteresserede vejen forbi Fjelsted Skov, hvor der var udstilling og træf i hotellets have og på parkeringspladserne, fortæller Simon Frandsen fra Fjelsted Skov.

- Weekendens ældste veteranlastbil var en Mercedes 312 fra 1957, som havde taget den lange tur fra Frederikshavn. Tilskuerne kunne nyde synet af 75 nypudsede og istandsatte veteranlastbiler. Én af foreningens medlemmer havde taget turen helt fra Bergen i Norge. Det var medlemmet med den længste tur hjem søndag morgen, skriver han i en mail til avisen.

Foreningen Fynske Veteranlastbiler og Lastbiler, som er en del af Dansk Lastbil Nostalgi, havde arrangeret en rute på de fynske landeveje fra Fjelsted Skov Hotel & Konference til Skovsgaard Gods på Langeland, som blev tilbagelagt af de gamle køretøjer lørdag formiddag og eftermiddag.

Ejnar Pedersen tog turen fra Ølgod og hen til Fjelsted Skov sammen med Finn Tranberg. Foto: Simon Frandsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce