Annonce
Melfar Posten

Fra ridesport til campingplads: På Skovlund kommer nyt lederpar (heldigvis) ikke til at kede sig foreløbig

Thomas og Annette Pihl Jensen overtog pr. 1. marts 2020 driften af Skovlund Camping i Båring, som er ejet af den svenske kæde First Camp. De driver sammen et ridecenter i Fredericia og har ikke helt kunnet undvære hestene. Derfor har en hoppe og et føl fået plads på campingpladsen. Foto: Sofie Secher Karlsen
Selv om det ikke ligefrem lå i kortene, at ægteparret Thomas og Annette Pihl Jensen skulle bytte deres ridesportkarrierere ud med campinglivet ved Båring Vig, har de første måneder som destinationsledere på Skovlund Camping været lige så uforudsigelige og travle, som de havde håbet på.
Annonce

Båring Vig: Det er ikke meget ægteparret Thomas og Annette Pihl Jensen har siddet ned siden 1. marts, da de flyttede ind på Skovlund Camping i Båring Vig. De to blev i foråret destinationschefer på campingpladsen, da den blev købt af den svenske campingkæde First Camp.

Men generelt er hverken Thomas eller Annette Pihl Jensen nogen, der sidder stille særlig længe ad gangen.

- Vi kommer nemt til at kede os, og vi er generelt rimelig friske på at prøve nyt, forklarer Annette Pihl Jensen, som har fået ansvaret for receptionsarbejdet på Skovlund, mens Thomas klipper roser, slår græs og generelt sørger for, at pladsen tager sig godt ud.

- Vi deler alt og er mega gode til at sparre med hinanden, forklarer Annette Pihl Jensen om, hvorfor parret har valgt både at dele både arbejdsliv og fritiden med hinanden.

Ingen af de to har camperet ret meget før tidligere, men efter overtagelsen af campingpladsen ved Båring Vig står en autocamper nu højt på ønskelisten.

Annonce

Tid til karriereskift

Netop det er også en del af forklaringen på, hvorfor de to besluttede sig for et fælles karriereskift. Thomas og Annette Pihl Jensen driver Fredericia Sportsridecenter sammen, og ligesom arbejdet på campingpladsen er driften af ridecentret sæsonbestemt. På ridecentret er vinteren højsæson og sommeren lavsæson, mens det på Skovlund er omvendt.

Thomas Pihl Jensen har i mange år redet på topplan, men skader og skavanker har tvunget ham til langsomt at trappe ned, og derfor var parret klar til nye udfordringer, da jobbet på campingpladsen på Fyn dukkede op.

Blå bog:

Thomas, 39, og Annette, 36, Pihl Jensen har to børn otte og 15 år

Destinationschefer på Skovlund Camping ved Båring Vig siden marts 2020.

Pladsen ejes af den svenske campingkæde First Camp, men det er parret, der står for den daglige drift.

De driver foruden sammen Fredericia Sportsridecenter. 

Parret har tidligere boet på både Fyn, i Frankrig og i Frederica.

I sommerhalvåret bor de nu på Skovlund med deres to børn.

Skovlund Camping har 270 campingpladser, 30 hytter og 30 teltpladser.

Som destinationschefer og beboere på Skovlund er ægteparret næsten altid på arbejde, men at arbejdet fylder meget i deres liv, skræmmer dem ikke. Tværtimod.

- Vi arbejder vel fra 06 til 22, men vi er vant til altid at arbejde - vi har aldrig prøvet andet, siger Annette Pihl Jensen og tilføjer:

Ægteparret Thomas og Annette Pihl Jensen kan ikke helt undvære hestene, mens de i sommerhalvåret driver Skovlund Camping på Fyn. Derfor har en enkelt hoppe og hendes føl fået lov til at gå på en lille mark på toppen af den bakkede campingplads. Foto: Sofie Secher Karlsen

- Vi har to meget omstillingsparate børn. De ting, vi har gjort, har vi altid gjort sammen som familie. Derfor er hjem blevet der, hvor vi er.

Ægteparret har tidligere boet på både Fyn og i Frankrig, før de slog sig ned i Fredericia. Nu tilbringer de sommerhalvåret i huset på campingpladsen ved Båring Vig.

Annonce

Helt ind til benet

Coronapandemien lagde en gevaldig dæmper på antallet af gæster på landets campingpladser i foråret, og på Skovlund havde Thomas og Annette Pihl Jensen kun lige nået at sætte sig i campingstolene, før landet blev lukket ned og udsigten til gæster pludselig lå meget langt ude i fremtiden.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været en udfordrende opstart, hvor vi var tvunget til at skære helt ind til benet, siger Thomas Pihl Jensen og tilføjer, at det var ham, der stod for al rengøring på pladen i den først lange periode efter genåbningen.

Nu er de omkring 12 medarbejdere inklusiv ungarbejdere, og både Thomas, Annette og Skovlund er oppe i gear igen. Når ægteparret kigger tilbage, gav coronakrisen i foråret dem lidt arbejdsro, så de kunne nå at lære systemer og arbejdsrutiner at kende inden sommerens højsæson.


Vi arbejder vel fra 06 til 22, men vi er vant til altid at arbejde - vi har aldrig prøvet andet.

Annette Pihl Jensen, Skovlund Camping


Thomas Pihl Jensen har overblikket udendørs og i badelandet, mens konen Annette har overblikket i receptionen på Skovlund Camping. Foto: Sofie Secher Karlsen

- Det har været sjovt at være stillet overfor nogle helt andre problemstillinger, end dem vi er vant til, siger Annette Pihl Jensen om den første tid som destinationsleder og Thomas tilføjer:

- Det fede er at se, at man kan.

Det sæsonbetonede arbejde tiltaler ægteparret, og jobbet på Skovlund Camping har været en mulighed for dem for at træde ud af det hamsterhjul, som ingen af dem trives særlig godt i.

- Det er en anden form for arbejdsbyrde, og arbejdet her giver en anden form for frihed, forklarer Thomas Pihl Jensen.

Når højsæsonen på Skovlund Camping er overstået, håber Thomas og Annette Pihl Jensen, at der bliver lidt mere tid til deres andet job og passion - hestene.

Skovlund Camping består af 270 campingpladser, 30 hytter og 30 teltpladser. Der bor desuden en håndfuld klappegeder og to heste på campingpladsen foruden destinationsleder-parret Thomas og Annette Pihl Jensen og deres to børn. Foto: Sofie Secher Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Gå dig glad om torsdagen

Annonce