Annonce
Melfar Posten

Frivilligcentret skifter koncept: Vil nu hylde foreningerne på sociale medier hver uge

Sidste 'Månedens Forening' blev frivilligcentret selv. Centret mente, at det var på tide at sætte fokus på eksempelvis den service, som Lars Kamp Hansen (th) yder ved at hjælpe borgere med IT-problemer. Privatfoto
Fra 2021 går Frivilligcenter Middelfart væk fra konceptet med at kåre månedens forening. I stedet vil de hylde foreningerne på ugentlig basis og med mere video.
Annonce

Middelfart: Denne december blev sidste gang, at Frivilligcenter Middelfart kårede 'månedens forening'.

Fra 2021 skifter frivilligcentret nemlig konceptet med den månedlige hyldest til en af de foreninger, der er medlem af centret, ud med en ugentlig udgave.

Det fortæller daglig leder Tanja Wraae, der forklarer, at det gamle koncept har kørt siden 2014, og at det derfor er ved at være tid til at skifte det ud.

- Vi er så godt som igennem de foreninger, som vi har i vores medlemsskare. Så hvis vi skulle starte forfra igen, ville det være en gentagelse, og det giver ikke mening. Derfor har vi valgt at sige, at vi har behov for mere informationsflow i forhold til at fortælle, hvilke foreninger vi har, og hvad tilbyder de. Og det vil vi så fortælle på Facebook og Instagram ved at lave et opslag per uge, siger hun.

Annonce

Mere videobaseret

Når frivilligcentret har ønsket at sætte kadencen op, drejer det sig også om, at der med den månedlige version går mange år mellem, at centrets omkring 60 medlemmer bliver eksponeret. Med det nye koncept vil de rundt regnet hver især blive fremhævet en gang om året.


... vi har behov for mere informationsflow i forhold til hvilke at fortælle, hvilke foreninger, vi har, og hvad tilbyder de. Og det vil vi så fokusere på Facebook og Instagram ved at lave et opslag per uge.

Tanja Wraae, daglig leder af frivilligcentret


Grundpillen i konceptet, nemlig at sætte fokus på de frivillige foreninger, forbliver det samme, oplyser Tanja Wraae, der dog har en forhåbning om at kunne benytte videoer noget oftere.

- Jeg vil nu skrive ud til vores foreninger og sige, at de, der har lyst til at lave en videosekvens på et minut eller halvandet, hvor de fortæller om deres forening eller en aktivitet, kan gøre det. Så på den måde vil jeg prøve at inddrage dem på en anden måde end det, vi har gjort med 'månedens forening', siger Tanja Wraae.

Den sidste 'månedens forening' blev frivilligcentret selv, da centret mente, det var på sin plads at sætte lidt fokus på, hvad Frivilligcenter Middelfart er for en størrelse.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce