Annonce
Melfar Posten

Frivillige hænder rev gammelt skolekøkken ned og gjorde klar til det nye

Det gamle køkken fra 1985 blev revet ned lige før nytår. Nu er der plads til et nyt, funktionelt ét af slagsen. Foto: Ib Bager
Annonce

Føns: På årets næstsidste dag var fønserne klar til at starte et nyt kapitel i sammenholdets navn. Køkkenet på Føns Gl. Skole blev revet ned, så et nyt og mere tidssvarende et af slagsen kan komme op.

Sidste år modtog projektet 460.000 kroner fra Nordea-fondens "Her bor vi"-pulje, og nu var tiden endelig kommet til at få sat skub i udførelsen af projektet.

Køkkenet på Føns Gl. Skole udgør et bankende hjerte i mange af de fællesaktiviteter, der forgår i det aktive lokalsamfund, og da det nuværende køkken stammer fra år 1985, er det nu blevet tid til en tiltrængt opdatering, så køkkenet kan leve op til de krav og behov, der er til køkkener i funktioner som denne.

Det er beboerforeningen, lokaludvalget og Føns Søsportsklub, der i fællesskab har søgt om pengene til at gøre drømmen til en realitet.

Arbejdet med at rive det gamle køkken ned foregik ganske manuelt, og et renoveringshold gik i gang op mod nytår. Der blev sorteret inventar, som blev solgt, og det, der kom til salg fra det gamle køkken, blev nærmest revet væk. Pengene gik som et tilskud til beboerforeningens fremtidige drift af skolen.

Væggene blev vasket ned, huller spartlet op, og det var et arbejde, der fortsatte selve Nytårsaftensdag.

Alt blev gjort klar, så leverandøren af køkkenet kan gå i gang med at sætte de nye elementer op med det samme. Alt blev gjort med frivillige, lokale kræfter. Foto: Ib Bager 

Nu står alt klar, så leverandøren af det nye køkken kan komme til at sætte det op. Så skulle der i begyndelsen af februar stå et funklende nyt og funktionelt køkken klar, så der atter kan blive lavet mad til glæde for alle i Føns.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Annonce