Annonce
Melfar Posten

Gamle kendinge men også et par nye: Her er kategorierne til Byens Bedste Middelfart 2021

Kring Chokolade blev Byens Bedste Specialbutik ved prisuddelingen i 2020. Foto: Ludvig Dittmann

Nordvestfyn: Kampagnen Byens Bedste - hvor Melfar Posten hylder handels-, erhvervs- og foreningslivet med et stort show på Park Hotel - i nu fuld gang for tredje år i træk. Og fra nu og frem til og med søndag 5. september klokken 12 kan du indstille alle dine favoritter på Melfarposten.dk og Fyens.dk.

Nedenfor får du lige endnu engang overblikket over de kategorier, som der kan indstilles og i sidste ende skal uddeles priser i.

1 Modebutik

Har du en favoritbutik, hvad end det gælder tøj, sko, tilbehør eller noget helt fjerde, der både rammer lige i din smag og også giver en ekstra god service, når du er i prøverummet? Måske et sted, som du altid vender tilbage til, når du skal til fest eller et vigtigt arrangement på arbejdet? Både i Middelfart by og i oplandet er der gode muligheder for at finde smart tøj eller accessories uden at skulle ty til nethandel. Men hvem fortjener at blive fremhævet aller mest?

2 Motion, fitness og velvære

Kategorien rammer både fitnesscentre og sport, forskellige motionstilbud i foreningslivet, massører, frisører og andre specialister, behandlere eller instruktører, der enten får os til at have det dejligt i kroppen eller se godt ud. Har du et sted i baghovedet, som før har givet dig god hjælp enten til fysisk eller psykisk velvære, eller er du bare rigtig glad for din faste frisør eller barber, som fortjener et skulderklap, så sørg for at få indstillet i denne kategori.

3 Håndværker

Byens Bedste Håndværker er en, der kan sit kram, uanset om det handler om at bygge huse, kreere lækkerier, binde buketter, designe, male eller noget helt andet. De sidste to år er prisen eksempelvis gået til slagtere - henholdsvis i Middelfart og i Nørre Aaby - for at levere gode madvarer til kunderne. Så kender du en, der fortjener en belønning for nogle helt særlige kundskaber inden for sit felt?

4 Spisested

I år har vi slået kategorierne Restaurant og Café og takeaway sammen. Ikke desto mindre er vi  på jagt efter et spisested fra hele kommunen, som rigtig mange nordvestfynboer nyder at besøge. Det kan være, det er ekstremt godt til prisen. At man bliver mødt af en helt særlig service, når man sætter sig til bords, eller når man skal hente mad med sig hjem. Eller at der bare bliver tryllet i køkkenet på en måde, der gør, at man er nødt til at komme igen.

5 Turistattraktion

Turismen er et vigtigt område for Middelfart, hvor det emmer mere og mere af liv, så snart temperaturerne begynder at stige. Og det gælder ikke kun i hovedbyen, for i oplandet er der også spændende steder at besøge og smukke ting at kigge på. Men hvilken attraktion fortjener især at blive nævnt? Hvilken nyder du selv at besøge, og hvilken har i dine øjne udviklet sig mest eller i de senere år været et særligt stort aktiv for det område, den ligger i?

6 Serviceoplevelse

Man kan argumentere for, at det vigtigte for en butik, en virksomhed eller en oplevelse er, hvordan man behandler de besøgende. Men hvad vil det egentlig sige, at man yder god service? Handler det om ekspedienternes måde at være på, om de helt rigtige åbningstider, om varerne på hylderne? Det må være op til dig, så længe du sørger for at give en god begrundelse, når du indstiller et sted i kommunen for at have givet dig din bedste serviceoplevelse i år.

7 Specialbutik

I Middelfart Kommune er der masser af specialister inden for forskellige områder, og denne kategori er til for at hylde dem, som enten har gjort sig til eksperter inden for et helt særligt felt, eller som har en forretning eller en virksomhed, der ikke minder om ret mange andres. Sørg for at få indstillet det sted, som du aller bedst kan lide at komme, når du skal shoppe specialvarer.

8 Kultur og fritid

Der er mere end 1000 foreninger i Middelfart Kommune, og oven i det er der andre gode fritids- og kulturtilbud, som fortjener en gestus. I denne kategori er vi på jagt efter en forening eller et foretagende, som har skabt stor værdi i mange menneskers fritid. Det kan være, sammenholdet er urokkeligt. Det kan også være, der er skabt udvikling eller flotte resultater. Husk at indstille navnet på netop den forening, som fortjener et skud konfetti i 2021.

9 Iværksætter

Det er blevet en svær opgave at finde butikslokaler i Middelfart, blandt andet fordi flere i de senere år er blevet snuppet af iværksættere med gode idéer. Men nyopstartede virksomheder finder man rundt i hele kommunen, hvad end de er synlige i gadebilledet eller ej. Samtidig kan iværksætteri også handle om den gode idé til et projekt eller et tiltag i andre sammenhænge. Så hvem mener du fortjener et skulderklap for at have sat noget rigtig, rigtig fedt i gang?

10 Fællesskabsprisen

Med Middelfart Sparekasse som sponsor er vi igen i år på jagt efter et særligt fællesskab, som gør Middelfart Kommune til et endnu bedre sted at leve og bo. Der følger ligeledes 10.000 kroner med prisen, som kan bruges til at styrke det vindende fællesskab endnu mere i fremtiden.

11 Brobyggerprisen

Vi gentager ligeledes Brobyggerprisen med Brobygning Middelfart som sponsor og 10.000 kroner på højkant, når vi går på jagt efter en person eller en organisation, som har været med til at gøre afstande mindre på Nordvestfyn. Det kan have været mellem generationer, mellem by og opland, mellem virksomheder, mellem foreninger eller aktører i lokalområderne eller bare mellem mennesker.

12 Erhvervsfighter

Spar Nord Middelfart sponsorerer, når vi kårer årets erhvervsfighter, som er en virksomhed, en forretning eller en person, der har formået at tænke nye tanker og finde vigtige løsninger, som har inspireret andre, og undgået at give op - især i de senere år, hvor erhvervslivet på mange måder har været ramt hårdt af coronakrisen. Vinderen af prisen får ligeledes 10.000 kroner med sig.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Æbleskiver, gran og nisser i lange baner: Middelfart Juleby slog dørene op

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Det nye ældreråd har konstitueret sig: Stemmeslugere tager formandsposterne

Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Fynske Bank sender donation til Middelfart: Nye dragter til alle klubbens konkurrencesvømmere

Melfar Posten

Birte blev ringet op af en overbevisende ''politimand'': - Sent gik det op for mig, at der var noget galt

Melfar Posten

Indtager en fræk førsteplads: Kinky kalender storhitter i Middelfart

Melfar Posten

Frem med lyskæderne og kameraet: Melfar Posten kårer kommunens flotteste julehus

Melfar Posten

Malermester Prytz droppede skolebøgerne til fordel for pensler og præcision: - Det er fedt at skulle stå for sine egne ting nu

Melfar Posten

Bagværk, bøger og bagedyst

Melfar Posten

Mød Maria - den nye lokalredaktør i Middelfart: - Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle takke ja

Melfar Posten

Lav dit eget lys hos Aagaardens Lys

Melfar Posten

Lokalredaktør: Et glædeligt gensyn med Middelfart

Melfar Posten

Middelfart Billedskole inviterer til gratis kreativ juleoplevelse

Melfar Posten

Foredrag og fællessang: Oplev forfatter Stine Pilgaard på KulturØen

Melfar Posten

Porcelænsdukker med personlighed

Melfar Posten

Naturtarm og kunsttarm i hård dyst: Lokale slagtere med i landsdækkende kødkamp

Melfar Posten

Valgdagen var også store brille-dag: Johannes og Lions Club indsamlede over 400 brugte briller

Melfar Posten

Vinentusiast tilbage på rette hylde: - Det er min passion at rådgive om vin og spiritus

Melfar Posten

Lokale foreninger gentager succes: Pluk et hjerte og hjælp et barn til jul

Melfar Posten

Frivilligt arbejde blev Brits medicin, da livet væltede: Nu er hun kåret for sin indsats

Melfar Posten

Så er der serveret - foredrag, fællesspisning og omvisning på Clay

Melfar Posten

Åbent hus i kreativ univers

Melfar Posten

Nu åbner peberkagebyen

Melfar Posten

Røjle julemarked

Annonce