Annonce
Melfar Posten

Gaseksplosion: Medarbejder er svært tilskadekommen efter arbejdsulykke

Arkivfoto: Johan Gadegaard

Ejby: En medarbejder er kommet slemt til skade efter en arbejdsulykke mandag eftermiddag i Ejby.

Ulykken skete omkring klokken 14:30 i forbindelse med påfyldning og lukning af nogle gasflasker, hvor der skete en eksplosion.

I den forbindelse har en medarbejder ifølge Fyns Politi fået forbrændinger på overkroppen, men vedkommende er uden for livsfare.

Hvad der mere præcist har været årsag til eksplosionen, kan Fyns Politi endnu ikke svare på.

Annonce

- Dybt ulykkeligt

Ulykken skete hos virksomheden Strandmøllen på Industribuen i Ejby, der er leverandør af gas. Det bekræfter Strandmøllens administrerende direktør Alex Buendia.

- Det er dybt ulykkeligt. Vi har haft en, der er svært tilskadekommen. Så det er frem for alt det værste i det her. Det, der er sket, er, at det er én gasflaske, der er eksploderet under fyldning. Og lige nu arbejder vores tekniske team sammen med Arbejdstilsynet på at finde en årsag, siger han.

Alex Buendia fortæller også, at den del af produktionsanlægget, hvor ulykken fandt sted, for nuværende er lukket, og at virksomheden derfor får leveret varer fra et svensk søsterselskab i stedet.

Udover de tekniske undersøgelser, der foretages i samarbejde med Arbejdstilsynet, er der iværksat krisehjælp for de ansatte, oplyser Alex Buendia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce