Annonce
Melfar Posten

Gode kammerater skal man samle på

Annonce

Kære læser

Lørdag var vi en pæn flok fra lokalområdet, der holdt vejret, da Fynske Banks Kammeratskabspris skulle finde en vinder ved Sportslørdag-arrangementet i Odense Idrætshal. For mellem de syv nominerede var 13-årige Ninweta Surisho fra Middelfart Håndboldklub. Og selv om det var fantastisk alene at være kommet gennem nåleøjet blandt indstillinger fra hele Fyn, så krydsede vi naturligvis fingre for, at netop hun skulle blive udråbt som vinder.

Det blev i stedet Luca Hammer fra Nørre Lyndelse, hvis eneste forbindelse til vores område formentlig er, at hans far arbejder hos Sundhedsbanken i Ejby. Men Nimweto og de andre kandidater kunne alligevel tage hjem ikke blot med hver 3000 kroner, men også med visheden om, at deres gode tilgang til kammeratskab er blevet bemærket. Og det er netop meningen med prisen - at sætte pris på en kultur, der skaber fællesskab og god stemning.

Jeg fik en snak med tidligere landstræner i håndbold, Jan Pytlick. Han har siddet i juryen alle årene, hvor prisen er blevet uddelt, og også han er svært begejstret for netop den pris, fordi den hylder noget, der løfter alle.

Vi bliver lidt ved emnet om at hylde, for det er meget snart tid til, at der skal uddeles priser i Middelfart. "Årets Ungdomstalent" og "Årets Frivillige Idrætsleder" skal findes i Middelfart Kommune, og som noget nyt er Melfar Posten gået ind i projektet som mediepartner. Vores formål er at øge antallet af kandidater, så medlemmerne af Folkeoplysningsudvalget har et bredt udsnit af de mange stærke frivillige og talenter, som vi ved, vores lokalområde rummer.

Så kig dig omkring i din egen idrætsforening efter et talent og en frivillig leder, som du mener bør frem i lyset. Den slags skal man - som med Nimweta fra håndboldklubben - samle på.

Det har vi også gjort på redaktionen i Havnegade. Mandag morgen havde jeg købt kage, fordi jeg vidste, at vi skulle levere en nyhed til kollegerne der - nyhedens indhold til trods - ville få brug for sukker for at glide ned.

Souschef Daniel Kofoed har nemlig fået nyt arbejde. Fra 1. marts skal han være lokalredaktør på vores redaktion i Assens. Og selv om der blev sagt behørigt tillykke til Daniel, så bliver han savnet både for sin faglighed og sine menneskelige egenskaber.

Daniel er nemlig om nogen en god kammerat - og en dygtig kollega. De er heldige i Assens.

Så udover kandidater til de to hæderspriser i Middelfart Kommune går vi nu også på jagt efter en ny souschef til redaktionen.

God læselyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce