Annonce
Melfar Posten

Godt nytår: KIF Middelfart Gymnastik svedte året i gang

Hvert år i januar måned, afholder KIF Middelfart Gymnastik, nytårskur for  unge -og voksengymnasterne. Privatfoto.
Annonce

Middelfart: Helt som traditionen foreskriver det, var der igen i år nytårskur for både de unge og de voksne gymnaster i KIF Middelfart Gymnastik. Det skete mandag aften 6. januar, hvor de knap 90 fremmødte gymnaster fik glæde af Anne Grethe Jensen, som har været en del af KIF Middelfart Gymnastik i mere end 50 år.

Hun havde nemlig indvilliget i at stå for aftenens træning, og der blev både svedt, knoklet og grinet aftenen igennem, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Aftenen var den første træning i det nye år, og den sluttede med frisk frugt og tid til hyggesnak.

I 2020 venter flere begivenheder for KIF Gymnastik Middelfart. En af de første er Tonsedagen i Ringe, hvor gymnaster fra 2.-9. klasse fra foreningen afholder dagen på Ringe Efterskole. Dagen byder blandt andet på mulighed for at bruge efterskolens springcenter, stortrampoliner og løsskumsgrav.

Der blev svedt, knoklet og grinet og alle - unge som ældre -  havde en rigtig god aften og nogle opdagede helt sikkert nogle muskler de ikke anede de havde. Privatfoto.
Gymnastikafdelingen gav lækker frisk frugt som afslutning på aftenen og der blev tid til lidt hyggesnak. Privatfoto.
Anne Grethe Jensen, som har været instruktør i foreningen i mere end 50 år, havde indvilliget i at stå for træningen. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce