Annonce
Melfar Posten

Godt nyt til de tissetrængende: Kommunen genåbner flere offentlige toiletter

Torsdag 14. maj genåbnede de første 10 af de i alt 23 offentlige toiletter i Middelfart Kommune. Foto: Niels Ole Frederiksen
Torsdag genåbnede Middelfart Kommune de første af de offentlige toiletter, som på grund af corona-krisen har været låst de seneste mange uger.
Annonce

Nordvestfyn: Er du en af dem, som har stavret tissetrængende gennem gågaden på jagt efter et åbent, offentligt toilet de seneste måneder - eller måske endda har måttet forrette din nødtørft i naturen, så er der nu gode nyheder.

Torsdag 14. maj genåbnede Middelfart Kommune 10 af de i alt 23 offentlige toiletter på Nordvestfyn, så man igen kan bevæge sig ud i naturen uden at komme i problemer, hvis man trænger.

Åbne toiletter har været efterspurgt af blandt andet flere avislæsere, som ikke kunne forstå, hvorfor kommunen i forbindelse med corona-krisen havde låst dørene til alle offentlige toiletter.

Dengang var forklaringen ifølge kommunens trafik- og vejchef Uffe Høybye, at toiletterne var lukkede, fordi genåbningen af daginstitutioner og skoler krævede ekstra hænder til rengøring.

Annonce

Flere genåbninger på vej

Men nu 14 dage senere er der gode nyheder.

- Vi har prioriteret at åbne de toiletter, som vi ved bliver brugt mest, og som er rimeligt fordelt geografisk. I næste uge fortsætter vi med at hovedrengøre yderligere 13 toiletter i kommunen og åbner for dem i takt med, at de er rengjorte, oplyser Carl-Richard Lund, driftsleder i Middelfart Kommune.

Fra torsdag kan du benytte offentlige toiletter ved følgende steder: Café Razz, BYG, Vejlby Fed, Føns, Fjelsted, Gals Klint, Odden, Staurby Skov, Strib Nordstrand og Kongebro.

Efter Kristi himmelfartsferien åbner yderligere 11 toiletter, mens de sidste to af de i alt 23 offentlige toiletter først er planlagt til at åbne efter 8. juni. Det drejer sig om toiletterne på marinaen og på Gl. Havn i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce