Annonce
Melfar Posten

Grønt lys til nyt samlingssted i Aulby: - Vi har armene højt i vejret

Gunnar Glüsing, Ole Gottrup, Villy Andersen (billedet) samt Skjold Christensen og Jerry Eldridge har sammen arbejdet for at få lov at skabe seniorværksted i den tidligere lærer- og inspektørbolig på Aulby Skole. Arkivfoto: Jan Bonde
Økonomiudvalget har godkendt betingelserne for, at en gruppe frivillige i Aulby kan benytte inspektørboligen på den lokale skole som samlingssted. Kommunen står for istandsættelsen.
Annonce

Aulby: - Vi er meget glade. Vi har armene højt i vejret.

Sådan lyder det fra Ole Gottrup, der er en del af den gruppe, der har arbejdet for at få lov at skabe et nyt samlingssted på Aulby Skole. Økonomiudvalget godkendte nemlig kort før juleferien en brugsaftale med Aulby Kultur- og Idrætsforening, der dermed snart kan tage inspektørboligen, der egentlig stod til nedrivning på grund af rotter, i brug.

- Processen er nu, at kommunen sætter den i stand, så den er lovlig til at blive taget i brug, og det gælder vand, varme og el. Noget af det er frostsprængt, og der har været rotteangreb. Det skal selvfølgelig være i orden. Når de har gjort det, kommer der overtagelsesdag, og overtagelsesbetingelserne er vi enige om, siger Ole Gottrup og forklarer, at de frivillige selv skal stå for vedligeholdelse og indholdet.

Inspektørboligen vil være klar til overdragelse i begyndelsen af 2021.

Annonce

Interesserede kan henvende sig

Ole Gottrup og resten af gruppen af seniorer, der har været tovholdere på projektet, beskrev i denne avis i oktober deres planer om at skabe et seniorværksted, hvor ældre kan komme og være sammen om forskellige fritidsinteresser som trædrejning og metalværksted.


Vi satte os et mål om, at hvis vi kan få 50 mennesker om ugen til at samles der om forskellige ting – om det så er en kop kaffe eller strikkepinde eller at stå ved en drejebænk – så synes vi, det er en succes.

Ole Gottrup, Aulby


Det er stadig Ole Gottrups forventning, at det primært vil være et sted, der benyttes af seniorer, men der er lagt op til, at alle kan bruge det.

Derfor skal arbejdsgruppen nu have forhørt sig rundt i lokalområdet om, hvem der kunne være interesserede i at benytte samlingsstedet.

- Vi satte os et mål om, at hvis vi kan få 50 mennesker om ugen til at samles der om forskellige ting – om det så er en kop kaffe eller strikkepinde eller at stå ved en drejebænk – så synes vi, det er en succes, siger Ole Gottrup.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce