Annonce
Melfar Posten

Gratis standup med Lasse Rimmer: Folkemøde i Middelfart sætter fokus på ensomhed og mistrivsel

Arkivfoto: Melfarposten
Annonce

Middelfart: Røde Kors holder folkemøde i Middelfart lørdag 27. juni, hvor lokale ildsjæle, civilsamfund og virksomheder sammen skal sætte ord på de sociale udfordringer, der er under corona og fortsat vil være der i kølvandet på pandemien.

I fællesskab skal der diskuteres løsninger, der tager hånd om ensomhed og mistrivsel, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

De sociale følgevirkninger som mistrivsel og social isolation er langt fra ovre, pointerer Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors i Danmark.

- Denne tid er ulig alt andet, vi har prøvet før. Mens vi alle venter på en vaccine mod Covid-19, har vi brug for en social vaccine mod de negative konsekvenser af coronakrisen. Vi skal samle alle de gode idéer og forslag til, hvordan vi hjælper de personer, der fortsat vil være påvirket af ensomhed, isolation og mistrivsel i den tid, der kommer nu. Vi har brug for handling nu, siger Anders Ladekarl.

Programmet til folkemødet

13.30 Ankomst

14.00 Hvorfor er der behov for en social vaccine?

14.15 Borgmester-stafetten

14.25 Debat: Vores erfaringer

14.55 Stand-up-show med Lasse Rimmer

15.25 Debat: Den sociale vaccine

15.55 Social vaccine-banko

16.16 Tak for i dag

Alle er velkommen til at komme 13.30-16.30 på kursuscentret Severin i Middelfart på Skovsvinget og deltage i debatterne og opleve Lasse Rimmers stand-up-show./rashe

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce