Annonce
Melfar Posten

Guf går i luften med sit efterårsprogram

Trioen Talisk træder op i Middelfart til efteråret. GUF står bag arrangementet. Pr-foto

Fire koncerter - heraf en dobbelt - er planlagt. Den første løber af stablen 31. august

Annonce

Middelfart: Foreningen GUF, God Underholdende Folkemusik, har netop offentliggjort sit efterårsprogram.

GUF lægger ud med en dobbeltkoncert i byrådssalen i forbindelse med Festlig Fredag.

Vingefang og Huldrelokk kan denne aften opleves og endda ganske gratis.

- Med udgangspunkt i deres stemmer har Lene Høst og Miriam Ariana skabt et repertoire der spænder fra nordiske klange, over stemningsfulde franske viser, til brasilianske rytmer, siger GUF-formand Jørgen Rahbek om Vingefang.

Håndbolden har Poul Krebs for længst lagt på hylden, men guitaren får ikke hvile. Til efterårets kan Poul Krebs opleves på Vestre Skole. Foto: Martin Dam Kristensen
Annonce

Huldrelokk

Den panskandinaviske folk trio Huldrelokk spiller traditionel folkemusik og ballader og viser fra Sverige, Norge og Danmark såvel som egne kompositioner.

Annonce

Dansk folk med D.u.K

Fra langsomme lyriske sange til pulserende jigs, reels og polkaer. Det er essensen af, hvad seksmandsorkestret fra Danmark og England - D.u.K optræder med ved koncerten 20. september på Kulturøen 20.september.

Annonce

Poul Krebs solo

Poul Krebs har i sin lange karriere givet mere end 1.000 koncerter og 10. november skal han på den igen. Denne gang i Multisalen på Vestre Skole.

- Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere.Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere, fortæller Jørgen Rahbek.

Annonce

Irsk og skotsk musik

Trioen Talisk slutter sæsonen 22. november på Kulturøen.

Trioen, som består af Mohsen Amini (concertina), Hayley Keenan (violin) og Graeme Armstrong (guitar), blev dannet i 2014.

- Repertoiret spænder over irsk og skotsk musik fremført med en fascinerende musikalitet og dynamik og det er svært ikke at blive revet med af deres smittende entusiasme. Talisk fik deres Tønder Festival-debut i 2016, hvor de gjorde det så godt, at de blev inviteret til at komme igen i 2017, fortæller Jørgen Rahbek. Billetter til efterårets koncerter kan bestilles eller købes på GUF's hjemmeside www.guf-strib.dk hvor der også kan læses meget mere og høres lyd- og videoklip./EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce