Annonce
Melfar Posten

Vendsysselsk og amerikansk længsel på GUF-scenen

Barrow er et af de navne, GUF har hevet til Middelfart i efteråret. PR-foto
Det bliver råt, intenst og catchy, når Barrow går på scenen den 2. november.
Annonce

Middelfart: God Underholdende Folkemusik afholder arrangementet GUF koncert med Barrow. Det foregår i Kulturøen på Havnegade 6 1 den 02-11-20 klokken 20

- Med deres unikke blanding af vendsysselsk og amerikansk længsel er Barrow et af de mest interessante americananavne i Danmark lige nu, og er aktuel med nummeret “Superheroes”, som du måske har hørt på P4 eller P5, fortæller arrangøren.

For kvintetten med Mikkel Bøggild i forgrunden har lykkedes med at forene det rå og intense med smukke sange, som er så catchy, at P4 nåede at have hele tre singler fra debutalbummet fra 2012 kørende i æteren, og en DMA-nominering i ryggen.

Fra opfølgeren, “Like a Home”, der udkom i 2017, har du sikkert hørt hittet “Julia Wants to Take Me Home” og albummet fik ligeledes en DMA-nominering, denne gang som årets udgivelse i blues/roots-kategorien.

Barrow har gennem sin levetid udviklet sig til et intenst og dynamisk liveband, med optrædener på flere danske festivaller og spillesteder.

I front står Mikkel Bøggild, der udover sin egen karriere også gennem tiden har været fast sideman for Ester Brohus, Henning Stærk og Sko/Torp. På pedal steel guitar er mednordjyde Ole Albrechtsen (Mikael K, Slåbrock Band og Allan Olsen), på trommer Eddi Jarl (Lars Lilholt Band, Vestbo Trio) og på bas Henrik Poulsen (Peter Sommer, The Pocket Players, DeSoto Caucus).

Arrangementet er for alle. Hvis det er noget for dig, så kan du deltage ved at købe billetter på www.guf-strib.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Forældreorganisation hylder børneområdet i Facebook-konkurrence: - De, som passer på vores børn, har brug for et skulderklap

Melfar Posten

En stille stund i Strib kirke

Melfar Posten

Gode bøger fra små forlag

Annonce