Annonce
Melfar Posten

Gutterne kokkererer i skolekøkkenet

Der er bådemad og øl på bordet i ulige uger, når mændene laver mad. Foto: Arne Sørensen
Enlige, enkemænd eller andre, der har lyst til at komme ud og møde andre mennesker og få lidt god mad og et glas vin, kan med fordel læse videre her:
Annonce

Ejby: Der er vin på bordet, mad i gryderne og godt selskab. Og der er også plads til dig. Tirsdage i ulige uger mødes mænd fra Ejby og omegn for at få noget god mad og en lige så stor portion hygge og socialt samvær i skolekøkkenet på Ejby Skole.

Det er Selvhjælp Fredericia-Middelfart, der står bag, men det føres ud i livet af lokale kræfter. Arne Sørensen er tovholder på det, der hedder "Spise med gutterne" i Ejby.

- Det er for enlige mænd og andre, der har lyst. Det er lige så meget for det sociale, som det er for maden. Det er sådan, at der er to, der køber ind og bestemmer menuen, og så laver vi mad i fællesskab. Vi er otte nu, så der er plads til flere. Vi kan være 12-15 stykker, forklarer han.

- Det er alle mulige mennesker, der kommer. Folk, der har mistet deres ægtefælle, er blevet skilt eller noget helt andet. Man skal bare have lyst til at lære nye mennesker at kende, siger han.

Hver uge er der to, der står for indkøb og at printe opskrifter ud, og så er det bare at gå i gang. Foto: Arne Sørensen
Annonce

Mad for alle

Gutterne, der kommer og laver mad, er mellem 70 og 80 år, men skulle du være yngre eller ældre, er du stadig velkommen.

Skulle du tvivle på dine egne madlavningsevner, så maner Arne Sørensen til ro: Maden laves efter opskrifter.

Spise med gutterne finder sted hver tirsdag i ulige uger fra klokken 17.30 til 21.00, og det koster 50 kroner pr. gang. Af hensyn til mængden af mad, der skal købes ind, skal man melde sig til på forhånd, og det sker igennem Selvhjælp Fredericia-Middelfart på telefon 72106773 eller på mail sekretaer@famiselvhjaelp.dk.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Arne Sørensen på 24212763

Skål. Klubben er for enlige mænd og andre, der har lyst til socialt samvær og god mad. Foto: Arne Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tove for altid

Annonce